To je to što me zanima!

'Skinula bi se za Playboy? Ne zadovoljavaš naše standarde'

'TKO NJU ŽELI GLEDATI GOLU?!' Nakon što je Courtney Stodden izjavila da bi se voljela skinuti za muški časopis, izvor iz uredništva rekao je da se to neće dogoditi
Vidi originalni članak

Naslovnicu najpopularnijeg muškog časopisa krasile su Pamela Anderson, Carmen Electra, Anna Nicole Smith, Jenny McCarthy... čak i problematična Lindsay Lohan, no najpoznatija maloljetna mladenka na svijetu neće biti te sreće. 

Courtney Stodden napunila je 18 godina i već je, kaže, dobila hrpu ponuda da snimi pornofilm. Na Twitteru je napisala da ne želi snimati porniće, zbog čega je njenom suprugu Dougu Hutchinsonu (52) pao kamen sa srca, no napisala je da bi rado snimila editorijal za Playboy. 

Nije dovoljno dobra za Playboy

- Courtney ne zadovoljava naše standarde - kratko su poručili iz časopisa.  

Izvor iz uredništva Playboya za TMZ je rekao kako u časopisu nema jednog čovjeka koji bi volio Stoddenicu vidjeti golu. Dodaje kako su uvjereni da je nitko na svijetu ne bi htio vidjeti u obnaženom stanju i zato ne žele surađivati s njom. 

- I da, još jedna stvar: Courtney tvrdi da nije povećala grudi, a u redakciji znamo kirurga koji joj je umetnuo silikone i potvrdio nam to - završava izvor iz Playboya. 

Idi na 24sata

Komentari 106

  • marinela19 09.09.2012.

    muž 52, a ona 18?? hahaha..prije bi rekla da ona ima 52 :P

  • MadameVoid 04.09.2012.

    Ne znam hoće li još dugo dragi izdržat,više ne izgleda mlado,izgleda starije od njega...Ne znam je li to očekivao kad ju je upoznao dok je imala 16 :D

  • Sweat devil 27 04.09.2012.

    Ofucana u p.m. pa jel ona normalna da se skine za Playboy,ne može se ni mjerit sa ljepoticama tipa Carmen Electra i sl..

Komentiraj...
Vidi sve komentare