To je to što me zanima!

Skinula se do kraja! Tanja iz Ljubavi na selu šokirala Parove

Tanja iz Zagreba, inače rodom s Kosova, do sada je pokazala da nema srama od skidanja pred kamerama pa joj ni sada nije smetalo da je gledaju milijuni gledatelja...
Vidi originalni članak

Tanja Šustić (21), bivša natjecateljica showova 'Zvijezde-ljetni hit' i 'Ljubav je na selu', odlučila je zagrijati atmosferu u vili 'Parova'.

Sve je kulminiralo kada se skinula potpuno gola u tajnoj sobi srpskog reality showa pred natjecateljem Urošem Anđelićem, unukom folk pjevača Ere Ojdanića (72). 

Odlučila ga je izazvati da imaju seksualni odnos pred kamerama, ali njemu očigledno nije bilo svejedno. Od neugode je okrenuo glavu, piše Alo.rs

Tanja iz Zagreba, inače rodom s Kosova, do sada je pokazala da nema srama od skidanja pred kamerama pa joj ni sada nije smetalo da je gledaju milijuni gledatelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tanja je u osmoj sezoni 'Parova' rekla kako joj nedostaje njezina sestra. 

TANJA ŠUSTIĆ (21) Iz Ljubavi na selu u Parove: S muškima sam spavala radi love

- Osjećam se usamljeno, nemam kontrolu - rekla je maserka i kozmetičarka koja se opisala kao djevojka koja je nudist i uživa u životu. 

Šustić je kao trogodišnjakinja, kako kaže, ostala bez roditelja. Promijenila je tri udomiteljske obitelji i jednu posvojiteljsku na duže od 10 godina. Na kraju se skrasila u Zagrebu gdje je otvorila svoj kozmetički salon.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 67

  • biberrr 17.01.2020.

    Ive naše sve neke fine dame doma,a kad pređu Dunav polude. Tu naplaćuju,a u Beogradu djele džabe.

  • 28.12.2019.

    Posel je posel

  • KaticaSvalina 28.12.2019.

    Ako nečeš u Vrapče odeš u javnu psihijatriju preko grane...

Komentiraj...
Vidi sve komentare