To je to što me zanima!

Sklada i na pučini: Domišljati Zak je u jahtu ugradio studio

UGODNO S KORISNIM Pjevača na jesen očekuju veliki projekti. Kako bi bio spreman za njih, odmara se u pauzama turneje, ali ni tada ne zanemaruje posao, nego radi nove pjesme
Vidi originalni članak

Umjesto u okolici Jastrebarskog, gdje inače radi svoje pjesme, Ivan Zak (37) zbog prenatrpanog rasporeda studio je preselio na luksuznu jahtu. Glazbenik sklada uz šum valova u Skradinu.

- Čim sam vidio potpalublje, odmah sam zamislio svoj glazbeni studio ondje. Dvije spavaće sobe s maramornim kupaonicama bile su mi više nego dovoljna garancija da ću nakon napornih svirki ovdje naći mir i imati sve uvjete da radim nove pjesme – rekao je Zak.

Najljepše mu je u društvu

Na jahti se odmara u društvu jer mu je, kaže, tako ljepše, ali nije želio otkriti s kim se sunča i kupa u skrivenim uvalama.

Ploveće jurilice oduvijek su ga privlačile, a kad je početkom srpnja unajmio gliser kako bi doplovio na koncert u Supetar, na radnom odmoru odlučio si je priuštiti još luksuzniji brod. Zak je sretan što je uspio spojiti odmor i posao pa može pisati pjesme na pučini u kupaćim gaćama.

Koncertima ispunjen kolovoz

- Nova ljetna pjesma ‘Meni se s tobom’ izvrsno je prihvaćena od strane publike, a u samo dva tjedna prikupila je više od milijun klikova na YouTube-u. Očekuje me koncertima ispunjen kolovoz, a i hektična jesen slijedi pa se ovih dana pokušavam i što je više moguće odmoriti - zaključio je Zak. 

Glazbene vode

Zak pjesme za novi album sklada u studiju koji je smjestio u potpalublje luksuzne jahte

Ugodno s korisnim

Pjevača na jesen očekuju veliki projekti. Kako bi bio spreman za njih, odmara se u pauzama turneje, ali ni tada ne zanemaruje posao, nego radi nove pjesme

 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • guslacica 29.07.2016.

    malo bankrot pa na jahtu. dobro je dok to drži vodu

  • bornnl 27.07.2016.

    Čudan mi je isto ovaj Žak. Pjeva narodnjake, najpopularniji naš izvođač, a opet nema ga u žutom tisku, nema sličica sa đevojkama i tih šema. Čudna biljka

  • cornelie 27.07.2016.

    Sunča se i kupa i skriva po uvalama s dečkićima

Komentiraj...
Vidi sve komentare