To je to što me zanima!

Skliznula joj vjenčanica pa je otkrila bradavicu fotografima

Abbey Clancey konačno je postala supruga Petera Croucha. Na vjenčanjui se dobro zabavljala, a kad je shvatila da pokazuje više nego što bi trebala samo se nasmijala
Vidi originalni članak

Za slike s vjenčanja komotno su mogli tražiti vrtoglavo visoku 'cifru', no Abbey Clancey (25) i Peter Crouch (30) fotografima brojnih časopisa pozirali su besplatno. Vjenčali su se u Leicestershireu i za 120 gostiju priredili raskošno slavlje. 

Abbey je nosila vjenčanicu Gilesa Deacona bez naramenica koja joj je u jednom trenutku skliznula pa je pokazala nešto što inače samo Peter gleda; bradavicu. Incident je nije smeo te se i dalje veselo smješkala fotografima i svima dala do znanja da je sretna što je konačno postala žena nogometaša. 

Rodila je prije svega tri mjeseca, no već je 'istesala' liniju i vitka je kao i prije porođaja. Među uzvanicima na svadbi bila je i kći Sophia Ruby koju ima s Peterom. Par je navodno potpisao predbračni ugovor kojim je Crouch zaštitio svoje 57 milijuna kuna 'teško' bogatstvo.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • gračanka 10.07.2011.

    Pa što to se i meni desilo na vijenčanju samo su mi rekli podigni haljinu i nikom ništa čak su mi se i gačice vidjele kad me nosio iz crkve i slikar sve usliko i tako se rado nasmijemo kad to vidimo i sad vi meni recite kakav je to skandal ako je sve slučajno . Aone namjerne golotinje niko ne komentira jer je to tako seksualno i erotično pa se idiotima diže.

  • GRGA_5 07.07.2011.

    joj sto volim bradsvice a ovdje se ne vidi ni sisa kamali bradavica

  • malenaaa 06.07.2011.

    a da malo pratite muškarce, pa da zabilježite sve što se njima zna desit....???????...bože mili....zamisli koja vijest..bradavica ko i sve druge na ovom svijetu....čime se vi bavite...čovjek ne može ni na wc a da ga ne napadnu da se svuko...jaoo

Komentiraj...
Vidi sve komentare