To je to što me zanima!

Škoro o 'duetu' s Todorićem: 'Ja jako lijepo pišem pjesme, a on se u ovoj pronašao pa zapjevao'

Onda se oni pronađu i vole doći na pozornicu i vole zapjevati. Boris Novković, tako, voli 'Otvor, ženo, kapiju' i, svaki put kad to pjevam, Boris se popne na pozornicu, kaže Miroslav Škoro
Vidi originalni članak

Nakon povlačenja iz politike Miroslav Škoro (61) posvetio se vinu i vratio se mikrofonu. Na predstavljanju reizdanja albuma 'Milo moje' u restoranu u Sesvetama pojavila su se mnoga poznata lica, i to ne samo s estrade. Među uzvanicima je bio i Ivica Todorić. Videosnimka na kojoj je dvojac zapjevao pjesmu 'Sude mi' brzo je postala popularna, a Škoru smo pitali više o tom događaju.

NAJAVIO I ON KONCERT U ARENI Škoro o Prijovićkinom uspjehu: 'Mi se moramo moliti Bogu...'

'Ivica Todorić se pronašao u pjesmi'

- Vidio sam da je to dosta kvalitetno fenomenološki obrađeno pa je završilo čak i na dnevnicima, a što se zapravo događa? Ja vam jako lijepo pišem neke pjesme u kojima se ljudi pronađu - rekao je pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Onda se oni pronađu i vole doći na pozornicu i vole zapjevati. Boris Novković, tako, voli 'Otvor, ženo, kapiju' i, svaki put kad to pjevam, Boris se popne na pozornicu. I ovim ga putem javno molim da to više ne radi. Tako da se vjerojatno i gospodin Todorić prepoznao u ovoj pjesmi i onda je skočio na pozornicu i pjevao je.

Od vina su posluživali Škorinu graševina, pinot i cuvee. Prepoznatljive su i etikete, na kojima su ispisani stihovi Škorinih hitova.

- Super je bilo na predstavljanju vina. Potrošili smo jako puno vina, ono što nismo popili, podijelili smo - zaključio je.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Rhcpdj 14.12.2023.

    Domoljub dezerter

  • Messi_13 14.12.2023.

    Zna li se sto o policajcu sto je s bijesnim Audijem skrivio prometnu kod Sl. Broda?

  • Jabuka44 14.12.2023.

    Dno dna i jedan i drugi

Komentiraj...
Vidi sve komentare