To je to što me zanima!

Škoro se nakon politike vraća na glazbenu scenu: U novoj pjesmi zapjevao je o 'ološu i šljamu'

'Pošten čovjek biti, ponos je i dika, a nema ništa gore, k'o kad majka rodi izdajnika. Taj prevarit hoće i tuđeg i svoga, lagat', otet' drugom, jer on nema ni vjere ni Boga', stihovi su koji krase novu Škorinu pjesmu
Vidi originalni članak

Odlaskom iz Domovinskog pokreta, Miroslav Škoro (59) posvetio se stvaranju nove glazbe. Pjevač je u podne premijerno na YouTubeu objavio pjesmu i videospot 'Izdajnici i heroji', koja je nastala u srpnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glazbenik i saborski zastupnik poručio je na Facebooku kako nije bilo lako pretočiti osjećaje u stihove.

- Pošten čovjek biti, ponos je i dika, a nema ništa gore, k'o kad majka rodi izdajnika. Taj prevarit hoće i tuđeg i svoga, lagat', otet' drugom, jer on nema ni vjere ni Boga, stihovi su koji krase novu Škorinu pjesmu.

BIVŠI ŠEF DP-A Škoro: U zadnja dva vrlo teška mjeseca, Penava me ni jednom nije nazvao. Nismo prijatelji

Stihove Miroslava Škore uglazbio je njegov sin Matija Škoro, a video spot snimljen je u Muzeju Dvor Trakošćan.

Iz njegova tima poručuju kako pjesma govori o "ološu i šljamu s dna društvene kace" kojeg na okupu drže samo novci i zajednički interesi. Bivši čelnik Domovinskog pokreta koji se uz teške riječi i optužbe rastao sa svojim donedavnim stranačkim kolegama pjeva o ljudima bez dostojanstva, kičme i osobne slobode koji gaze svoj ponos kako bi ostali u milosti onih o kojima ovise.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • potvrda za sve 01.11.2021.

    Škoro, jesi li svjestan činjenice da si kojim slučajem pobijedio na izborima, ti isti ljudi o kojima sad ovako pjevaš bi bili na vodećim funkcijama lijepe naše pljačkajući preostale ostatke u svoj džep...

  • 30.10.2021.

    Gadljiviji od Tomsona,..a to je vrlo tesko.😐

  • Knez Drpimir 30.10.2021.

    Ima li koji stih o letu u Picburg, Pevecu, parkingu, Orfeju ili onom tzv. doktoratu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare