To je to što me zanima!

Škoro: Zaustavili su mi srce na sat vremena i spasili mi život

Slab sam i trebat će mi neko vrijeme da se oporavim. Ispričavam se svim organizatorima i publici, jer je puno nastupa odgođeno ili otkazano. Na žalost, toga će biti još, izjavio je glazbenik
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna Miroslav Škoro (56) završio je u zagrebačkom KB Merkuru zbog srčanih problema i doktori su ga zadržali na liječenju.

Naime, glazbenik je imao simptome infarkta. Liječnici su zaključili kako je glazbeniku potreban operativni zahvat zbog srčanih tegoba, a danas se oglasio i sam pjevač i obratio se obožavateljima i ispričao što se dogodilo nakon dijagnoze i operacije.

-  Doktori su zaključili da je za mene, zbog začepljenih krvnih žila, najbolje rješenje operativni zahvat. Na Odjelu za kardijalnu kirurgiju odraslih život mi je spasio i produžio sa svojim timom prof. dr. sc. Hrvoje Gašparović, dr. med. Neka se nitko ne ljuti, ali ime toga čovjeka pišem sa svim titulama, jer koliko god ih ima, malo je. Zahvaljujući njemu i njegovu pristupu, danas sam živ - iskreno je rekao glazbenik.

U STUDIJU 24SATA Miroslav Škoro: Ženi sam lagao da ne moram plesati na svadbi

Nakon operativnog zahvata, u kojem mu je zaustavljeno srce na više od sat vremena, doktori su mu ugradili  četiri premosnice. Glazbenik je poslije kratkog postoperativnog oporavka na Rebru, vraćen na Merkur i jučer je stigao doma na kućnu njegu. 

- Slab sam i trebat će mi neko vrijeme da se oporavim. Ispričavam se svim organizatorima i publici, jer je puno nastupa odgođeno ili otkazano. Na žalost, toga će biti još. Trenutačno nisam u stanju biti samostalan - izjavio je Škoro, koji se zahvalio svom medicinskom osoblju.

- Bez obzira na to što i sam znam ponekad zločesto komentirati hrvatsko zdravstvo, ti naši ljudi pravi su čarobnjaci koji, uz svoja mala primanja, osiguravaju vrhunsku skrb i pružaju ljubav i pažnju. Hvala mojim kolegama pacijentima koji su me bodrili - iskreno se zahvalio glazbenik i zaželio puno zdravlja i sreće i puno Božjeg blagoslova, nemoćnima i bolesnima koji zazivaju imena svoje djece i svojih roditelja u nadi da će im pomoći i poručio: 

- Ne bojte se, pomoći će vam hrvatski liječnici, sestre i ostalo medicinsko osoblje. Oni znaju što rade - zaključio je glazbenik.

VIDI OVO! Taboo tema: Sve što trebate znati o tangama.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Akire 19.11.2018.

    Prije godinu dana i ja sam imala istu operaciju i sada se osjećam jako dobro. Prestala sam pušiti. Svaka čast našim doktorima. Bila sam operirana u KB Dubrava. Želim našem Slavoncu brzi oporavak.

  • Ja Škorpija 14.09.2018.

    Tebi da ali nismo svi isti moje ime i prezime nikom ništa nije značilo točno prije 3 tjedna.NAMOLILA sam operaciju tumomora jajnika . Prije toga 5 dana umirala od bolova i sama se izborila za operacijski zahvat jer sam samo broj,niko i ništa ,nepoznato ime i prezime.Neželim u detalje ali nismo svi isti svi smo svuda RAZLIČITI ako nismo poznati ili nemamo vezu ili spremnu kovertu eura,nažalost u 7 dana u bolnici puno se toga SKUŽI tko je TKO i KOME ŠTO

  • Kivi_2 14.09.2018.

    Jugoslavensko srce dobili novu priliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare