To je to što me zanima!

Skriva ju ko zmija noge: Bajaga napokon pokazao ženu Emiliju

- Upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela sa mnom izaći u nedjelju, a ona je rekla da nejdeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je otkantala, jer tko ne izlazi nedeljom? - ispričao je glazbenik
Vidi originalni članak

Momčilo Bajagić Bajaga (58) maksimalno skriva privatan život od očiju javnosti. Dokaz tome su rijetke fotografije njega i supruge Emilije s kojom je u braku punih 36 godina. Uoči koncerta u Beogradu na društvenim mrežama osvanula je slika njega i supruge, a mnogi su se zapitali zbog čega ovaj par češće ne objavljuje fotografije na društvenim mrežama? 

 U braku su od 1989. godine, a prije toga su sedam godina živjeli zajedno. Bajaga je uvijek isticao da je Ema stvorena za njega, jer je imala razumijevanja za njegov posao. Njihova ljubavna priča počela je u jednom autobusu u Zemunu, gdje je Emilija živjela. 

BAJAGINA LJUBAVNA PRIČA Posvetio joj sve pjesme: Prišao sam joj u busu, prvo me odbila

- Upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela sa mnom izaći u nedjelju, a ona je rekla da nejdeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je otkantala, jer tko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je neugodno. Tek nakon nekoliko mjeseci smo prohodali - rekao je glazbenik za srpske 'Novosti'. 

Momčilo i Emilija imaju kćer Anđelu (12) i sina Marka (20). 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • zeljkotheman 16.12.2018.

    Koga je briga za njegovu ženu i zašto se stalno o.njemu piše?!

  • IvanaTacovic-Kratki_1 08.12.2018.

    Najbolja osoba na svijetu Bajo ♥️

  • bubamara2103 08.12.2018.

    Što taj lik radi među domaćim zvijezdama? I kako vas nije sram hvaliti nekoga tko je 93. pjevao u Kninu dok su ubijali naše dečke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare