To je to što me zanima!

Skrivala je tajnu: H. Jackmanu supruga predala nagradu Tony

Glumac se šokirao kad se na bini pojavila njegova supruga kako bi mu predala nagradu. Komentirao je da je to bio prvi put da je nešto uspjela sakriti od njega
Vidi originalni članak

Glumac je dobio posebno priznanje tijekom svečanosti dodjele kazališnih nagrada Tony. Hughu Jackmanu (43) pripala je nagrada zbog doprinosa Broadwayju i dobrotvornog rada. Glumac je ostao iznenađen kada se na pozornici pojavila njegova supruga Deborra Lee Furness kako bi mu predala nagradu. Vidno šokiran počeo se smijati kada je shvatio da ga je supruga uspjela prevariti.

Priznao je da je to prvi put da je uspjela nešto tajiti od njega. Nije se ustručavao pred svima reći što za njega predstavlja njezina gesta.

- Znam koliko mrziš javne govore. Ovo je vjerojatno najbolja stvar koju si ikada učinila za mene. Zaista, to mi mnogo znači - rekao je Jackman.

Njegova supruga bila je oduševljena što je ponovno u njezinu naručju jer je tek nedavno završio sa snimanjem filma 'Les Miserables'. 

- Nema ništa romantičnije od toga da nakon što supruga ne vidim četiri mjeseca svoju prvu večer provedemo na broadwayskoj pozornici dok nas 12 milijuna ljudi gleda - našalila se Deborra. 

Jamesu Cordenu pripala je nagrada za glavnu ulogu u predstavi 'One Man, Two Guvnors'. 

Najboljom predstavom proglašena je Clybourne Park dok je nagradu za najbolju glavnu glumicu u predstavi 'Venus in Fur' odnijela Nina Arianda. Za najbolju glavnu ulogu u mjuziklu 'Once', koji je proglašen najboljim mjuziklom, nagrađen je glumac Steve Kazee. Audra McDonald kući je odnijela kipić za najbolju glumicu u mjuziklu 'The Gershwins Porgy and Bess'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • cicciolina 11.06.2012.

    Koji macan!!!! Nije mu ovoj ženi lako...preeeeeeedobar je...al izgleda da je stvarno voli, bez obzira šta mu pari mama i to je lipo vidit među zaglupljenim i površnim hollywoodskim facama da postoje i ovakvi tipovi..vidi se da nije glupi Amerikanac...

  • ivanaaaism 11.06.2012.

    to on samo misli da je uspjela prvi put nešto skriti ;)

  • beebee 11.06.2012.

    malo sam se iznenadila kad sam mu vidjela ženu, ali izgleda da se vole...! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare