To je to što me zanima!

Skrivali se: Kamere u hotelu oblijepili su crnim selotejpom

Tom nije htio da se sazna da on i Katie ne spavaju u istom krevetu pa je naredio tjelohraniteljima da kamere u sobi u kojoj su odsjeli prelijepe crnim selotejpom
Vidi originalni članak

Posljednji su put viđeni zajedno 16. lipnja na Islandu. Katie je došla u posjet Tomu koji tamo snima film i sa sobom povela Suri (6) kako bi kao obitelj proslavili Dan očeva. Neupućenima je to moglo izgledati kao opušteno i ugodno obiteljsko druženje i uživancija, no situacija je zapravo bila potpuno drugačija. 

Tom Cruise (50) i Katie Holmes (33) cijelo su vrijeme bili jako nervozni i napeti iako je izgledalo da uživaju u vremenu koje provode zajedno. Zaštitari su bili s njima u svakom trenutku i zapravo nisu imali ni trenutka privatnosti. 

Kamere u hotelu oblijepili crnim selotejpom

Nisu željeli da bilo kakav detalj njihova druženja 'procuri' u javnost pa su Tomovi tjelohranitelji kamere u hotelu u kojem je Katie odsjela sa Suri oblijepili crnim selotejpom. Rezervirale su sobu u hotelu Hilton Nordica s pogledom na zaljev koja košta 6000 kuna na noć. Oblijepili su i kamere u hodniku pa čak ni osiguranje hotela nije imalo pojma što se događa na devetom katu. Tom je naredio obljepljivanje kamera kako nitko ne bi saznao da Katie i on ne spavaju u istom krevetu. 

- Odsjeli su u istoj sobi. Da su spavali u posebnim sobama svi bi znali da nešto nije u redu. Ovako su barem kroz vikend održali dojam sretnog para - kaže bliski prijatelj bivših supružnika. Čak su zajedno otišli u sushi restoran i izgledali kao da je sve u najboljem redu. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_55339 12.07.2012.

    Da su jeli manje sushija a vise bureka i cevapa sve bi bilo uredu s njihovim brakom

  • durango11 12.07.2012.

    celebrity garbage both of them...not worth to be a news

  • ZMIJA1 12.07.2012.

    sve mi se više i više gadi Tom, scijentologija ga je uništila - sotone

Komentiraj...
Vidi sve komentare