To je to što me zanima!

Skromni Step boysi: Nije nam važna pobjeda u 'Supertalentu'

Želja nam je bila promovirati dečke u plesu, a svojih pet minuta slave iskoristiti za privlačenje novih plesača, objasnili su zašto su se prijavili u show
Vidi originalni članak

Prepoznaju nas na ulici, idoli smo u svojim školama, a na profilima imamo sve više pratitelja. Trenutačno uživamo u tome, smiju se dečki iz Step boysa, finalisti u showu 'Supertalent'.

U polufinalnoj emisiji toliko su se svidjeli članici žirija Maji Šuput (38) da ih je pozvala kao svoju pratnju na Eurosongu.

Step boyse čine Fran Žuglić (21), Nino Frece (16), Tibor Bošnjak (15), Lucijan Hrvaćanin (14) i Erik Ivičić (14). Skupina su plesnog studija Step by step gdje, osim stepa, treniraju i show dance, modern dance i jazz dance.

- Treniramo dva do četiri sata tjedno, barem pet puta tjedno - pričaju nam dečki. Dodaju kako prije natjecanja treniraju i više.

Većina ih se stepom bavi već sedam godina, a Tibor, Lucijan i Erik svjetski su prvaci.

- Želja nam je bila promovirati dečke u plesu, a svojih pet minuta slave iskoristiti za privlačenje novih plesača - objašnjavaju zašto su se prijavili u 'Supertalent'.

- U finalu ćemo dati sve od sebe. Nije nam važna pobjeda. Naučili smo i na pobjede i na poraze - skromni su momci iz Step boysa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • random_1.141213562 16.12.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • random_1.141213562 16.12.2017.

    bas su super

  • monada 16.12.2017.

    dečki su sjajni i nastup u supertalentu je bio sjajan. ovo da su svjetski prvaci nitko ne zna. Zašto to nitko ne objavljuje? pa jel ne može u našim medijima između članaka kome su pukli silikoni negdje biti mjesta za njih? pa mlade informatičare i matematičare koji osvajaju medalje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare