To je to što me zanima!

Skromnost je vrlina: Da su bar sve zvijezde kao Bono

Umjesto u najnovijemu Mercedesu, Bono i obitelj vozili su se u kombiju. Luksuznim automobilom vozili su se ostali članovi irske rock grupe U2
Vidi originalni članak

Svi članovi benda U2 u Zagreb su došli  privatnim zrakoplovom s uočljivim logom novog albuma i turneje “No Line On Horizon”. U Hrvatsku su poveli i obitelji. Nakon izlaska iz zrakoplova Bono je pozdravio djelatnike zračne luke koji su ih dočekali i sa svima se rukovao te izmijenio nekoliko riječi.
- Nismo mogli vjerovati. Imali smo osjećaj da smo mu važni. Da su bar sve zvijezde takve - komentiraju zaposleni na Plesu. Bona Voxa čekao je Mercedes da ga preveze do hotela Esplanade, ali on se s obitelji radije ukrcao u kombi. Skupocjenim automobilom tako su se do 30 km udaljenog centra Zagreba vozili ostali članovi benda. Bono (49), pravim imenom Paul David Hewson, i supruga Alison (48) odsjeli su u predsjedničkom apartmanu. U Zagreb su došli s troje od četvero djece: mlađom kćeri Eve (18), koja je povela prijateljicu, i sinovima Elijahom (10) i Johnom Abrahamom (8). Osoblje Esplanade za Bona, ali i ostale članove benda, ima samo riječi hvale. Za razliku od mnogih zvijezda zbog kojih su hoteli i domaći organizatori koncerata morali ići u inozemstvo da bi kupili egzotične namirnice, pića i koješta drugo, “posebni zahtjevi” članova svjetskog benda broj jedan sveli su se na određene čajeve i sojino mlijeko. Oduševili su ih pristupačnošću i ljubaznošću. Bono je s nekima i pričao i  rekao im da se u Hrvatskoj osjeća izvrsno te da mu je žao što nije stigao razgledati Zagreb.

LJUBAV ZA CIJELI ŽIVOT I ČAK ČETVERO DJECE
Bono i Alison, koju svi zovu skraćeno Ali, upoznali su se dok je njoj bilo 15, a njemu 16 godina i odmah su se zaljubili. Vjenčali su se 1982., čim je ona navršila 21 godinu. Prvu kćer, Jordan, dobili su 1989., a dvije godine kasnije i Memphis Eve, koja je prošle godine glumila u filmu “The 27 Club”. Imaju i dva sina, a uz obitelj se nikad nisu vezali skandali.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dari 13.08.2009.

    vjerujem da bi 90 posto hrvata poželjela živjeti tako \'\'skromno\'\'

  • =DJ= 13.08.2009.

    Na što smo spali kad očekujemo da obična rock grupa prehranjuje Afriku, ljudi pa jel vi sebe čujete?! U2 turneja bi nahranila gladne, pa čekaj malo, zar je to svrha, ako je, onda sam ja neke stvari pobrkao...nije Bono tu da spašava svijet, čovjek dobro zaradi i voljan je pomoći, svaka mu čast, a da bi se nahranila Afrika potrebne su temeljite revizije ljudskih prioriteta i vrijednosti, a ne pišljivi koncert...

  • limun 12.08.2009.

    eto,pravi čovjek s objema nogama čvrsto na zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare