To je to što me zanima!

Škrtac ili? Račun Harryja Stilesa širi se internetom: 'Ne razumije'

Račun koji je Harry Styles platio još 2015. godine sada se ponovno širi društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapeo iznos napojnice koji je glazbenik ostavio osoblju
Vidi originalni članak

Na TikToku se proširio video računa glazbenika Harryja Stylesa (29) iz jednoga restorana u kojem je bio još 2015 godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

@californiasunlouis The math aint mathing #harrystyles #foryoupage #foryou #fyp #harrystylesvids #harrystylesedit #loveontour #hslot #harryshouse #harrystylestiktok #harrystylesvideos ♬ Temporary S3X . 1D x Kings of Leon Mashup - Keely

Naime, video prikazuje kako se glazbenik fotografirao s vlasnikom restorana, a pored te fotografije je također račun. Radi se o iznosu od 72,50 dolara na što je Styles ostavio pet dolara napojnice.

NOVA IZLOŽBA U LONDONU Pop pjevač na platnu: Hockney naslikao portret Harryja Stylesa

- Nije mu dobra matematika - piše u opisu videa koji je izazvao podijeljene reakcije pratitelja.

'On je iz Velike Britanije, ne razumije kulturu davanja napojnica u SAD-u, smirite se', 'Uzeo je hranu za ponijeti. Ja ne ostavljam ništa kada uzimam hranu za ponijeti', 'Znamo iz drugih priča da Harry inače daje dobre napojnice', bili su neki od komentara.

INSPRIRALA GA KOLEGICA Harry Styles širi svoj brend: Želi predstaviti novi parfem koji će imati miris 'ljudskog dodira'

Obožavatelji su se u komentarima prisjetili kako je glazbenik 2020. godine bio u jednom restoranu na Karibima s pjevačicom Adele (35) te ostavio napojnicu od 2020 dolara, dok je račun iznosio 472,50 dolara.

POGLEDAJTE VIDEO: VOJKO V U TEŠKOJ ODLUCI

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 28.01.2024.

    Zasto bi se uopce ikome ostavljale napojnice?

  • ibezan 27.01.2024.

    Strašno,valjda je trebao ostaviti 5000 dolara pa bi bio o.k. gluposti.

  • Kokolo Moj 27.01.2024.

    Konobari kao i poštari rade uza PLAČU kao što i svi oni koj ibi tobože trebali ostavljati napojnicu rade za  PLAČU ali zidarima, automehaničarima, vozačima kamiona itd itd nitko ne ostavlja napojnice. U Americi ak zakonski imaju da moraš ostaviti napojnicu-DA NEBI!

Komentiraj...
Vidi sve komentare