To je to što me zanima!

Slađa obećala: Na farmu se vraćam Rafi pokazati sise

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Slađa najavljuje da će Rafu šamarati grudima. Jura Gašparac mašta o Dvini Meler. Osim Lupina i Drviša, svi se posljednji tjedan vraćaju na selo
Vidi originalni članak

Okupljeni za stolom, uz čašicu vina, dečki su pričali o tome tko je seksi. Neno je rekao da Josipa Pavičić Yo “zove na seks”.
- Uf, ona zove na kitu - komentirao je Alen Josipino zanosno tijelo. Spisateljica Josipa, koja se s ostalim izbačenim farmerima vraća posljednjeg tjedna u show, na to se samo slatko nasmijala.
- Ma, Alen je pozitivno blentav, poput djeteta. Gledam ga ko brata i ne bojim se da će nasrnuti na mene čim uđem na farmu - rekla nam je Yo. Uz nju, Boris Kosmač, Nataša Bebić, Jura Gašparac i Slađa nadaju se da će tih sedam dana provesti u ljubavi, a ne svađi. Jura se našalio da bi se rado pohvatao s Dvinom samo da to ona hoće. Alena smatra pastuhom.
- Vraćam se na odmor. Neću više kuhati, već ću pokazivati grudi, i to 'svecu’ Rafi - kaže Slađa, koju nije strah napaljenog Alena.
- Ako navali, stavit ću si vrećicu na glavu pa neka mi radi što hoće - smije se bivša farmerica, koja je izbačena jer je odavala tajne iz vanjskog svijeta. Zanima je reakcija farmerice za koju je ispričala da se poznatim nogometašima prodaje za 500 eura.
- Još četvero farmera zna o kome je riječ. Zajedno smo se tomu smijali jednu večer na farmi. Ima jedna cura za koju nitko ne bi rekao da je tjedan dana provela na jahti 'iznajmljena’ za dobar novac - otkrila je Slađa. Dodala je kako će se na farmi ponovno svi grliti i ljubiti, a poslije si zabijati nož u leđa.
- Djevojke će se opet grliti, a neke i ljubiti jer se zna tko je lezbijka među njima - kaže Slađa.

DOK SE SEKSA, IVANA DEČKU PRIČA O NENI PAVINČIĆU
Ivana je zagrlila Nenu i rekla mu: “Ti se meni sviđaš još otkad smo bili kod tebe doma”. Neno se nasmijao i rekao kako je i on to osjetio. Ivana se od sreće nasmijala. Neno je nastavio: “Zapravo, ja sam to znao i prije nego što sam ušao na farmu. Meni je Vjeko rekao: 'Znaš, Neno, moja Ivana priča o tebi dok se seksamo’. Bivša pjevačica grupe Feminem našalila se kako je očito da je njezin dečko Vjeko to prihvatio kao činjenicu. “A, šta će drugo!”, zaključio je Neno Pavinćić.

ZA GOLIM ALENOM SVI POSKAKALI U MUTNU BARU

Nakon sparnog dana Svizac je osvježenje potražio u bari koja se nalazi na farmi. Skinuo se do gola i skočio. Svi su mu klicali, a naročito farmerice. Kada je izlazio iz vode, svi su mu se od srca nasmijali. Kasnije su se svi farmeri odvažili skočiti u vodu, ali nitko od njih nije se skinuo do gola.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 20bucks 20.05.2008.

    Za tebe slađo bi bilo bolje da se vratiš u onu vukojebinu bosnu odakle si i došla!

  • user_25829 19.05.2008.

    joooj jako važna vijest da bude na naslovnici a ma sise su jooj zakon

  • smuc 19.05.2008.

    O siroticama iz Sinja još uvijek samo jedan komentar !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare