To je to što me zanima!

'Slatka mala lažljivica' i 'Faca' Mike dobili su svoje prvo dijete

Troian i Adams su se upoznali još 2004. na setu filma 'Equivocation'. Svoj odnos su najprije započeli na prijateljski način, a zatim su se zaljubili. Tri godine su živjeli zajedno, a u prosincu 2016. su se vjenčali...
Vidi originalni članak

Troian Bellisario (32), poznata glavnoj ulozi u 'Slatkim malim lažljivicama' i glumac Patrick J. Adams (37) dobili su svoje prvo dijete. 

- Ne mogu opisati koliko sam zahvalna ljudima koji su nas štitili, čuvali našu rastuću obitelj i privatnost - napisala je Troian uz fotografiju bebine ruke. 

Do samog poroda je par čuvao vijest da očekuju djevojčicu, a od kraljevskog vjenčanja u svibnju glumica se nije pojavljivala u javnosti. 

- Ne mogu biti ponosnija što sam njezina majka. Donijela sam djevojčicu na svijet i učinit ću sve što mogu da ju odgojim da bude ljubazna, snažna i što god želi biti - dodala je novopečena majka. Kako kaže, njezin suprug je svakog trenutka trudnoće i poroda bio uz nju.  

Istu fotografiju je objavio i Patrick koji je jednako uzbuđen koliko i Troian. 

- Odgojit ćemo ju da bude moćna, da uvijek kaže to što misli i osjeća te da živi bez straha - rekao je Patrick , poznat kao Mike u 'Facama'. 

Kada je par objavio sretnu vijest, mnoge kolege sa seta 'Slatkih malih lažljivica' su se razveselile. 

- Čestitke malenoj djevojčici što ima najbolje roditelje na svijetu - napisao je Keegan Allen (29) koji je u seriji glumio Tobyja. 

Troian i Adams su se upoznali još 2004. na setu filma 'Equivocation'. Svoj odnos su najprije započeli na prijateljski način, a zatim su se zaljubili. Tri godine su živjeli zajedno, a u prosincu 2016. su se vjenčali. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 09.10.2018.

    oces odgojit ces ju da bude dio ovog izopacenog drustva jer drugacije ne mozes, ni itko od nas

  • Gola_Istina 09.10.2018.

    Mogla je nokte sredit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare