To je to što me zanima!

Slatka, moderna i jako seksi: 'LOLITA' u režiji Monike Sablić

Riječ je o svojevrsnom nastavku ljetne modne priče 'La Vita e Bella' te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko
Vidi originalni članak

Slatka, ženstvena, moderna i jako seksi - tako  ženu ove zime vidi splitska kreatorica Monika Sablić čija je nova kolekcija nadahnuta jednom od najpopularnijih zavodnica  među književnim  i filmskim  likovima – Lolitom. 

No, Monikina LOLITA nije djevojčica u svijetu odraslih, upravo suprotno. Ona je samosvjesna  žena koja  otvoreno koketira sa svojom senzualnošću, a to radi u svilenim bluzama s volanima, cvjetnim mini kompletićima i suknjama te iznad svega u haljinama i kombinezonima od čipke. 

Upravo je djevičanski bijela čipka inspirirala kreatoricu za njezinu LOLITU koja, međutim, zavodi u cijeloj paleti boja  zbog čega će se u Monikinoj kolekciji pronaći žene različitih životnih dobi.

Kako naglašava poznata Splićanka. LOLITA je svojevrsni nastavak njezine ljetne modne priče 'La Vita e Bella' te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko. 

Lijepa supruga nekadašnjeg nogometaša Jerka Leke ovoga je ljeta bila zaštitno lice Monikine slavljeničke kampanje kojom je obilježila peti rođendan svog modnog brenda.  

Editorijal s Ivom Lekom snimljen je u etno selu Zagora, a prekrasne fotografije dokaz su da je LOLITA u  režiji Monike Sablić podjednako zavodljiva u svim prilikama i na svim mjestima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cornelie 31.10.2016.

    Sve već viđeno,iskopirano,ništa ni novo ni baš nosivo običnom puku.gđa.s tuđim k po plotu, ne zna kaj bi s muževom lovom pa brčka po mašini.dodadno.a gđa Leko zato kaj ni ona nema kaj za raditi pa se još fura na manekenku

  • milla40 31.10.2016.

    Ime kolekcije Lolota je neprimjereno.Odabrala ga je vjerujem osoba upitnog obrazovanja i još upitnije opće kulture.Haljine su ništa posebno,već vidjeno ,netalentirano.Ime je vrhunac neukusa.Zašto.Kada kažete mladoj dami da je Lolita implicirate da je star mala.Lolita je djevojčica iz Nabokovog romana koja je u vezi sa osobom koja joj može biti otac.Oženio joj je majku,a bio je opčinjen kćeri.Poslije pogibije majke njih dvoje su lutali Amerikom predstavljajući se kao otac i kči a bili su ljubavnici Roman Lolita je kontroverzan roman s kojim se i danas bakću i povijesničari i kritičari i psiholozi.Zadnji je neukus koristiti se imenom Lolita.Nekim osobama je bolje ovce čuvati ispadaju manje bedaste.

  • Malmö 31.10.2016.

    Zar je sa 27 godina ocvala?

Komentiraj...
Vidi sve komentare