To je to što me zanima!

Slatkicu iz serije 'Puna kuća' paparazzi su ulovili nesređenu

Bivša glumica i modna dizajnerica 'pozirala' je u New Yorku ispred sjedišta svoje tvrtke. 'Omotala' se u crnu tkaninu koja je izgledala nekoliko brojeva veća, a stajling je upotpunila šalom. Držala je i cigaretu...
Vidi originalni članak

Blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen (33), koje su se proslavile kao bebe u seriji 'Puna kuća', ovih dana pune medijske stupce.

Prije nekoliko dana tabloidi su se raspisali kako se Mary-Kate želi razvesti od bankara Oliviera Sarkozyja (50), no ne uspijeva zbog pandemije korona virusa jer sudovi u New Yorku trenutačno ne obrađuju ovakve slučajeve.

Sada se pak u središtu pozornosti našla druga sestra Ashley koju su kamere 'ulovile' u neprepoznatljivom izdanju. Bivša glumica i modna dizajnerica 'pozirala' je u New Yorku ispred sjedišta svoje tvrtke.

Sa svojim outfitom nije ni najmanje sličila na slatkicu koju je cijeli svijet zavolio u popularnoj seriji. Blizanka se 'omotala' u crnu tkaninu koja je izgledala nekoliko brojeva veća, a stajling je upotpunila šalom. 

Također, nosila je kapu te je držala cigaretu. Mnogi korisnici na društvenim mrežama su komentirali kako nitko ne bi mogao pretpostaviti da se ova dama bavi modom.

Sestre Olsen privatni život pokušavaju držati podalje od očiju javnosti. No poznato je da je Ashley već nekoliko godina u vezi s umjetnikom Louisom Eisnerom (30), a šuška se i kako su se golupčići zaručili.

U BRAKU ZBOG VIRUSA Mary-Kate Olsen traži razvod od Sarkozyja: Mora hitno iseliti

Inače, blizanke su odbile glumiti u nastavku serije 'Puna kuća', čije je snimanje pokrenuo Netflix 2016. Ashley je tada izjavila kako je posljednji put bila pred kamerama sa 17 godina te da se više ne osjeća ugodno u tom poslu.

Mary-Kate je pak objasnila da bi sve palo na nju jer sestra više ne želi glumiti. Nakon serije koja ih je proslavila snimile su nekoliko filmova u kojima su plijenile pažnju upravo činjenicom da su blizanke.

Ipak, publici je i ta tematika dosadila pa je posljednji film blizanki Olsen, 'Dan u New Yorku' iz 2004., 'zaradio' negativne kritike. Dvije godine kasnije sestre su pokrenule brend The Row. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vito1 22.05.2020.

    "Puna kuća" je američka humoristična serija snimana od 22. rujna 1987. do 23. svibnja 1995. // Gdje je bio Autor: Mislav Bosančić u vrijeme snimanja te serije??? Baš me zanima kako je izgledao onda, a kako izgleda danas. Očito ovakvi prepisivači nemaju vlastiti život pa pokušavaju živjeti preko tuđih života. Žalosno što na svijetu postoji takva vrsta ljudi kojima je bitniji tuđi život od njihovog vlastitog. No, to je samo odraz inteligencije, bolje napisati nedostatka inteligencije osoba koje "sebe hrane" ovakvim "novinarskim" člancima. Najgore od svega što ne razumiju slobodu, kamoli značenje pojma -stil-, a nisu čuli niti za poslovicu: O ukusima se ne raspravlja. No, mogao bih ga "razumjeti" kad bi objavio vlastitu vjerosotojnu sliku svog načina odjevanja i "svjetonazora". Zašto? Zato što bismo onda imali barem nekakav uzorak s kojim bismo mogli usporediti pa sami ocijeniti zbog koga ili čega (sebe ili novca) kopira tuđi "novnarski" članak. Svjetonazor pak zbog toga što sve vjeroispovijedi u svom naukovanju imaju rečenice "tipa": poštuj druge i drukčije pa će i tebe poštovati. Kako netko može poštovati ovakve "novinare"???

  • bogs 22.05.2020.

    Ima 450 miljuna dolara, a smrdi se ovim jeftinim cigarama.

  • DinoAKA ljubiša 21.05.2020.

    Propale ko stari kauč.

Komentiraj...
Vidi sve komentare