To je to što me zanima!

Slave godišnjicu: Eugenie se fotkala gola pa zavela Jacka...

I dok se o princezi sad govori kao o pravoj dami, kao mala je bila prava huliganka. Sa 18 godina skoro je izbačena iz srednje škole koju su njeni roditelji plaćali 195 tisuća kuna po godini
Vidi originalni članak

Princeza Eugenie (29) slavi prvu godišnju braka s menadžerom Jackom Brooksbankom (33). Veliko slavlje bilo je lani u kapelici St. Georgea, a na vjenčanje su pozvali 850 gostiju, dok se 100 tisuća ljudi 'gužvalo' oko Windsora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tim povodom čestitke pristižu sa svih strana, a na društvenim mrežama se oglasila i princeza. 

- Ovo mi je najdraži dan u životu. Uvijek i zauvijek. Sretna prva godišnjica, moj Jack - napisala je. 

I dok se o princezi sad govori kao o pravoj dami, kao mala je bila prava huliganka. Sa 18 godina skoro je izbačena iz srednje škole koju su njeni roditelji plaćali 195 tisuća kuna po godini.

Princeza i njezinih 20 prijatelja imali su rođendanski tulum na kojem je bilo i alkohola. Djevojke su se toliko opustile da su se skinule i pobacale odjeću po cijelom školskom igralištu. Fotografirale su se tako nage, a uskoro je stigao i upravitelj škole. Prekinuo je party, a djevojke su se razbježale. S obzirom na to da je princeza bila gola, te večeri dobila je nadimak ‘trčeća nimfa’.

Osim toga, bila je i pod utjecajem opijata te je na tulumu uhvaćena s cigaretom u ustima i čašom žestice u ruci. Bila je raščupana i u ofucanoj potkošulji što nije nalik članici kraljevske obitelji. 

Sada se smirila i redovito objavljuje slatke obiteljske fotografije na svom Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare