To je to što me zanima!

Slaven nakon dvije godine prestao izbjegavati Milu

Ljubavnu vezu su 2006. demantirali. Otad su se izbjegavali, a ovaj vikend voditeljica je ugostila izbornika Bilića u emisiji HTV-a 'Volim nogomet’
Vidi originalni članak

Sjedili su jedno nasuprot drugoga komešajući se. Mila Horvat (27) i Slaven Bilić (38) u HTV-ovoj emisiji “Volim nogomet” komentirali su utakmicu Hrvatske i Ukrajine. Voditeljica je tijekom emisije nervozno vrtjela stopala, dok se trener zagonetno smješkao.
- Zašto ste toliko dugo čekali s izmjenama u prvoj momčadi te zašto u igru nije ušao Mladen Petrić - pitala je Mila Slavena tijekom emisije i tako probila led nakon više od dvije godine šutnje. U jesen 2006. našli su se u središtu skandala zbog navodne ljubavne veze. Šuškanja su počela kad je Mila dobila angažman u sportskoj emisiji “Goleo”. Tada pred razvodom, Bilić je navodno nabavio broj voditeljice jer mu se svidjela. Mila je vezu oštro demantirala, dok je izbornika sve toliko potreslo da je ozbiljno razmišljao o ostavci.
- Neka konačno završi karijeru pa da me više ne povezuju s njim. Čini mi se da u medijima nisam ni postojala prije tog Bilića. Sve je to bila jedna od najvećih obmana u povijesti žutog novinarstva i bilo bi to još u redu da sam s Bilićem barem popila kavu, no ja ga poznajem točno dva sata koliko je trajala emisija - kazala je Horvat početkom godine. Povezivali su je i sa Stipom Drvišem, Nikijem Vuksanom i Zoranom Mamićem.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bia bia 13.10.2008.

    zgodna je ona e da je imat pod sebom ca bi joj sve ucinia

  • Šale-OS 13.10.2008.

    Baš bi bili dobar par ;-)

  • corn flakes 13.10.2008.

    Slaven mora biti svjestan da je zbog funkcije, ne pod povećalom, već pod mikroskopom javnosti, te smatram da su njegove pretjerane reakcije na trač (?!?) nepotrebne. Inače, puno mi je simpatičniji od Mile, ali moram priznati da ne bi bili loš par.

Komentiraj...
Vidi sve komentare