To je to što me zanima!

Slaveni u Hollywoodu: Šarmeri iz istočne Europe koje svi vole

Mnoge holivudske face potječu upravo iz istočne Europe. Za 'face' poput Johna Malkovicha i Rade Šerbedžije poznato je da potječu s ovih prostora, ali oni nisu jedini
Vidi originalni članak

Oni su jako uspješni i bogati, a vežu ih dvije stvari - holivudska karijera i istočnoeuropsko podrijetlo.

Leonardo DiCaprio

Njegova baka Helen je zapravo rođena kao Jelena Smirnova u Rusiji. DiCaprio se oduvijek izjašnjavao kao 'pola Rus'. Jednom prilikom je naveo kako bi volio glumiti Putina ukoliko se ikada bude snimao film o njemu.

David Boreanaz

Glumac je poznat po ulozi u seriji 'Kosti' u kojoj igra agenta FBI-ja s kojim nema šalje. Njegovo prezime je slovačko-talijanskog porekla i prvobitno je bilo napisano Berginc', a njegova majka je pola Slovakinja.

Joe Manganiello

Jedan od najzgodnijih frajera na svijetu, čije srce pripada jednako seksepilnoj Sofiji Vergari, poznat je po brojnim ulogama, ali sigurno niste znali da je njegova majka Suzana rođena u Hrvatskoj, dok mu je otac Talijan.

Goran Višnjić

Višnjić je najuspješniji Hrvat u Hollywoodu. Proslavio se ulogom u popularnoj seriji 'Hitna služba', a kasnije se pojavio u još nekoliko uspješnih filmova i serija. Trenutno mu se smiješi uloga generala Ante Gotovine u filmu njegova punca Antuna Vrdoljaka.

Ashton Kutcher

Pojavio se u brojnim filmovima, bio je u vezi s Demi Moore, a sada je u braku s Milom Kunis. Njegov otac je Čeh, a majka na pola Čehinja.

Eric Bana

Australski glumac hrvatskog podrijetla rođen je kao Erik Banadinović, a otac mu je Hrvat. Njegovi najpoznatiji filmovi su 'Hulk', 'Troja' i 'Black Hawk Down'.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • KaVeSi 16.09.2016.

    Ashton Kutcher - tata Ceh, mama poluCehinja, on totalni Amerikanac

  • Emanuela13 15.09.2016.

    Nebitno odakle su...ali Jou bi pustila da mi radi sta zeli....jos od true blooda mi je mmmmm njami

  • banisa2006 15.09.2016.

    Mila Jovovich je Srpkinja pola...

Komentiraj...
Vidi sve komentare