To je to što me zanima!

Slavica Ecclestone uselila se u stan Petrinog dečka

Mediji su njen razvod braka od Bernieja proglasili kao jedan od najskupljih u povijesti. Slavica se uselila u stan Petrinog dečka, Jamesa Stunta
Vidi originalni članak

Dok je Bernie Ecclestone (78) u Brazilu gledao posljednju utrku ovogodišnje Formule 1, njegova supruga Slavica se iselila iz njihove vile. Nije otišla daleko jer se trenutačno nalazi u stanu Jamesa Stunta (26), dečka kćeri Petre (19). Riječanka još nije demantirala navode da je angažirala odvjetnike oko razvoda od Bernieja. Oni bi mogli imati pune ruke posla budući da se njihov razvod već proglašava za jedan od najskupljih u povijesti. Imovina Bernieja i Slavice procjenjuje se na oko 20 milijardi i 540 milijuna kuna, a veći dio toga glasi na njeno ime. Oni su se zajedno posljednji put u javnosti pojavili prije mjesec dana, što je potaknulo glasine da imaju bračne probleme. Slavica nije još komentirala nastalu situaciju, a Bernie ne zna želi li se rastati.
- Ne znam želi li ona doista razvod ili ne. Preselila se u stan Petrinog dečka - izjavio je Bernie za Daily Mail. On, iako je bogat, nema svog glasnogovornika za odnose s javnošću, a posljednjih dana komunicira preko recepcionara hotela u kojem se nalazi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • HellbAni_1 16.11.2008.

    frajr od 26 god., se lijepo uguzio u krzno od 19 gisnjakinje krzno :D ... pa sad si je zasigurao buducnost... naravno da ce primit pumicu doma :D :))))))))))) hehe

  • nikica-keko 15.11.2008.

    takve žene nemaju trunku srama ni poštenja. sve joj je dao i bio joj je dobar dok ga je trebala a sad kad on treba nju ona otišla. i to nakon tolikih godina braka. neznam šta bi joj napravio da sam na njegovom mjestu.

  • Zeljk0 15.11.2008.

    sad ce on buducu punicu :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare