To je to što me zanima!

Slavica i Bernie: 'Očajni smo, zetovi će nam uništiti kćeri'

Muža Tamare Ecclestone sumnjiče da je pomagao dileru u bijegu, dok Petrin suprug čeka suđenje za nasilje zato što je bivšeg butlera vrijeđao jer je gay, pljuvao ga u lice i stiskao uza zid
Vidi originalni članak

Tamarin suprug Jay Rutland (35) negirao je sve optužbe i oslobođen je uz jamčevinu pod uvjetom da se pojavi na sudu za mjesec dana.

Slavica (57) i Bernie (85) očajni su zbog kćeri Tamare (31), čijeg su supruga Jaya uhitili jer je navodno pomagao u bijegu osuđenom dileru droge Jamesu Tarrantu (66). Diler se nakon pet godina bijega sam predao nizozemskoj policiji. Prije sedam godina u njegovu stanu policija je pronašla nekoliko kilograma marihuane, dva kilograma kokaina, pištolj i oko 5000 funti. Osudili su ga na 15 godina zatvora. Bio je jedan od osam najtraženijih britanskih kriminalaca. Slavica i Bernie nikad nisu odobravali njezin brak s bivšim brokerom, koji je izgubio dozvolu jer je manipulirao cijenama dionica zbog vlastite koristi. Šef Formule 1 uvijek je bio sumnjičav prema zetu.

- Mogle su izabrati bolje, ali šutim jer se bojim da ću ih izgubiti - požalio se Bernie Ecclestone prijateljima. Vlasnik Formule 1 je navodno na rubu živčanog sloma jer ima, povjerio se prijateljima, zetove iz pakla koji mu se nikad nisu sviđali jer su razmetljivi. Rutlandu prijeti sedam godina zatvora ako ga proglase krivim. Jamesa Stunta (33), supruga Tamarine sestre Petre (27) i bogatog trgovca umjetninama, sumnjiče zbog nasilja. Ljubitelja skupih auta tužio je bivši butler. Tvrdi da ga je šef vrijeđao jer je gay, pljuvao mu u lice i pritiskao ga uza zid. Ecclestoneovi se boje da će im problematični zetovi uništiti kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Galeb i ja 07.03.2016.

    Slavica se za Bernija udala najvjerovatnije iz velike ljubavi.

  • Imperatrice 07.03.2016.

    Da su im roditelji usadili druge vrijednosti i drukčije ih odgojili, vjerovatno ne bi našle takve debile nego normalne dečke. Par para nađe, ako su im zetovi takvi neka se zapitaju kakve su im kćeri i gdje su pogriješili. Najlakše je krivnju svaliti na drugog i tražiti lažna opravdanja. Slavica i Berni su ok ali te kćeri su grozne i razmažene, nek se sada nose sa rezultatima njihovog odgoja.

  • jos1robRH 07.03.2016.

    novac unistava ljude, one koji ga imaju i one koji ga ludo zele. svi su oni u emotivnoj vezi s parama i svi su dobili sto zasluzuju

Komentiraj...
Vidi sve komentare