To je to što me zanima!

Slavica Radović Nadarević preminula u 47. godini života

Djelatnici Zagrebačkog kazališta mladih scenografkinju i kostimografkinju pamtit će kao nadarenu umjetnicu, profesionalnu, susretljivu, dragu i toplu osobu
Vidi originalni članak

Nagrađivana scenografkinja i kostimografkinja  preminula je u četvrtak 7. lipnja nakon duge i teške bolesti, piše net.hr. U svojoj karijeri Slavica Radović Nadarević ostvarila je oko 60 samostalnih scenografija u kazalištu i na filmu. Posljednjih godina surađivala je sa Zagrebačkim kazalištem mladih odakle je i stigla obavijest o njezinoj smrti. Posljednji projekt na kojem je radila je predstava Ivora Martinića 'Moj sin malo sporije hoda' upravo za ZKM. Za tu predstavu dobila je dvije važne nagrade. Na  ovogodišnjim Marulićevim danima te na Međunarodnom festivalu malih scena u Rijeci u svibnju 2012. Osmislila je i koreografiju za predstavu 'Krijesnice' iz 2008. godine za koju je također dobila nagradu za scenografiju na Marulićevim danima. 

Djelatnici Zagrebačkog kazališta mladih pamtit će je kao nadarenu umjetnicu, profesionalnu, susretljivu, dragu i toplu osobu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • feba 09.06.2012.

    Sućut obitelji

  • baš_je 09.06.2012.

    R.i.p.

  • TomislavVk 08.06.2012.

    Takvi ljudi poput nje koji su nešto doprinijeli dobiju medijski prostor tek na kraju svog života, jer ne mogu doći do izražaja od razno raznih flundrača koje se povlače po novinama iz dana u dan, a koje nisu od svog i u svom životu apsolutno ništa napravile, čitamo samo neke gluposti o raznim psihičko nestabilnim osobama poput Ava, Soraja, Nivesica i takvih, e na što je palo novinarstvo. Nek' joj je pokoj vječni i sućut njezinoj obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare