To je to što me zanima!

Slavila u 'muškom društvu': Miču se kad trebam svoj mir

Željela sam takvu obitelj i hvala Bogu na svima njima. Nemam kućnu pomoćnicu, želim sve raditi sama jer ne dam da netko ulazi u moj intimni prostor, rekla je pjevačica koja 20. srpnja ima koncert u Biogradu
Vidi originalni članak

Želim mladima pokazati što smo mi slušali kao mladi. Ne mogu pjevati baš sve od Stonesa, Deep Purplea, ali neke starije pjesme svakako ću ubaciti, rekla je Zorica Kondža o svom repertoaru na koncertima. Pjevačica je jučer proslavila 58. rođendan s mužem, glazbenikom Joškom Banovom (62) te njihovim sinovima Ivanom, Lukom i Tonijem. 

Zorica nastavlja svoj koncertni show 'La Diva' na istoimenoj turneji i 20. srpnja će zapjevati na bazenu Ilirija u Biogradu. Pjevačici će se na pozornici pridružiti klapa Cambi i gost iznenađanja. 

- Kada netko uspije u toliko godina javne karijere proći bez ikakve i najmanje mrlje onda znate da je riječ o izuzetnoj ženi - rekao je nedavno glazbeni producent Nikša Bratoš (58) o Kondži koja je ove godine proslavila 30 godina karijere. Iza pjevačice je i 31 godina braka, a otkrila je što je 'tajna' dugotrajnosti. 

- Važna je tolerancija, sloboda, a najvažnija različitost. To nas drži zajedno - istaknula je. Pjevačici je bilo važno uskladiti obiteljski i glazbeni život te je odbila inozemnu karijeru zbog toga. Kondža je uspjela snimiti samo dva samostalna albuma jer je stalno bilo nekih 'prepreka'. 

GLAZBENA DIVA Kondža: 'Ocu su govorili da se drogiram jer sam bila čudna...'

- Kad smo imali prostor za snimanje, došlo je jedno, drugo, treće dijete, pa smo bili podstanari... Kad sam opet htjela snimati, počeo je rat i nije bilo sreće, očito - objasnila je pjevačica koja se nada kako će uskoro snimiti novi CD. Samo se njezin najstariji sin Toni bavi glazbom te svira udaraljke i gitaru i s roditeljima je u bendu. Kondža ističe kako ne gnjavi sinove pitanjima o unučadi. 

- Ne uplećem se ni u što. Ako se i nikad neće ženiti, to je njihova stvar - zaključila je Zorica. Pjevačica uz brojne obveze uvijek nađe vremena za sebe, a tada potjera muža i sinove. 

'THE VOICE' Tomislav Bralić: Zorica je jedan od najboljih vokala u Hrvatskoj

- Željela sam takvu obitelj i hvala Bogu na svima njima. Nemam kućnu pomoćnicu, želim sve raditi sama jer ne dam da netko ulazi u moj intimni prostor. Kad ujutro ustanem, napravim svima doručak pa kad pojedu, kažem: ‘Sad se mičite'. Onda slijedi moja kava, čitanje novina, telefoni... pogledam sve što me zanima, jedan sat, i dva ako treba. Onda Joško zagalami: ‘Kad će ručak’, ja kažem: ‘Polako, sve je pripremljeno’. Onda se bacam na završavanje ručka. Kuham svima što požele, ugađam im, ali bez pretjerivanja - ispričala je pjevačica. 

ZORICA KONDŽA Suprugov rođendan slavili na mjestu gdje je počela ljubav

Kad njezini muškarci viču s kauča: 'Daj mi vode', odgovara im 'Uzmi si sam'. Dodaje da nije njihova konobarica. 

SPREMA ROCK KONCERT Oliver: Kondža ima dušu veliku kao planina Mosor i zna pjevati

VIDI OVO: 5 najglupljih metoda kontracepcije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 28.06.2018.

    to je dama predivnoga glasa,Zorica je prava zena,majka ,kraljica

  • crnka1 26.06.2018.

    Kao rijeka moru svom danu mom , srecu si donio....... Ti si moj san , zvijezdo daleka, za moju noc ti si dan........

  • 26.06.2018.

    Sretno Zore, prava si žena, majka, kraljica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare