To je to što me zanima!

Slavit će rođendan dvaput: Na koncertu i na večeri s obitelji

Siguran sam da će biti odlična atmosfera, istaknuo je Massimo koji će 56. rođendan obilježiti s fanovima u Beogradu. Drugu proslavu će imati s kćeri i suprugom u Zagrebu
Vidi originalni članak

Ekipa iz kluba mi uvijek priredi i tortu, šampanjac. Ovakve koncerte ne propušta ni moja supruga Eni, a naravno ni moj rođendan, pa će i ona biti tamo, rekao je pjevač Massimo Savić. Glazbenik danas obilježava 56. rođendan u beogradskom klubu, a ističe kako će ga proslaviti na već tradicionalan način.

PREKRETNICA U ŽIVOTU Massimo: Dok su moji prijatelji krali, ja sam im držao stražu...

- Slavit ću u klubu u kojem imam koncert koji je rasprodan. Siguran sam da će biti odlična atmosfera - ispričao je Massimo. Dodao je i kako nakon nastupa neće odmah otići kući već ostati družiti se s obožavateljima i potpisivati albume. 

NOVI ALBUM 'SADA' Massimo Savić: 'Moram biti kritičan prema suradnjama'

Naime, Massimo će, osim što će imati koncert, ujedno i promovirati novi album 'Sada' koji je izašao prošli tjedan. Ipak, svoj će rođendan proslaviti i s obitelji kad se vrati u Zagreb, a otkrio nam je i o kakvom se slavlju radi.

MASSIMO I ENA: ‘Uspješan brak izgradili smo na zajedničkoj elektroničkoj pošti’

- Svoje ću djevojke, suprugu Eni i kćer Mirnu, izvesti na večeru. Takva su mi druženja jako važna - zaključio je. Massimo je više od dvadeset godina u braku sa suprugom, veterinarkom i tvrdi kako su to uspjeli zbog iskrenosti. Upoznali su se, kako kaže, na snimanju albuma Josipe Lisac (68), za koju je Eni napisala tekstove pjesama 'Boginja' i 'Jutro'.

- Upitao sam je bi li htjela i meni napisati neke tekstove. Tako je krenulo - rekao je Puljanin. Dodao je kako su oboje jako romantični i nikada nisu čekali posebne datume poput Valentinova da bi jedno drugome pokazali da su sretni zajedno.

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.06.2018.

    Jedan od najljepiš koncerata na kojem sam bila je njegov...

  • wild bill 06.06.2018.

    Simpatičan čovjek, neka mu je sretan rođendan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare