To je to što me zanima!

Slavlje u 'Potjeri': Kako sam uspio pobijediti Mirka Miočića

Izvršni urednik 24sata opisuje nastup na HTV-ovu kvizu. Unatoč sličnom iskustvu iz 'Kviskoteke' i 'Najslabije karike', priznaje da nije bilo lako stajati ispred Mirka
Vidi originalni članak

Jeste li dobro? Ne izgledate baš tako, rekao mi je voditelj Tarik Filipović kad sam stao pred njega čekajući prvi rafal pitanja u HTV-ovu kvizu “Potjera”.

Lako je biti heroj pred TV ekranom u fotelji. No u studiju, kad svaki vaš krivi potez kažnjava najveći hrvatski kviz-majstor Mirko Miočić, ne osjećate se baš herojski, unatoč sličnom iskustvu iz 'Kviskoteke' i 'Najslabije karike'. 

Prvi krug pitanja, u kojima sam imao sedam točnih odgovora, dao mi je samopouzdanja da izdržim utrku s Mirkom. Visio sam na rubu jer Mirko u našem sučeljavanju nije promašio nijedno pitanje, ali uspio sam ući u finalni krug zajedno s još troje natjecatelja, Ljerkom, Vesnom i fantastičnim Tihomirom Markotom. 

Četvero ljudi u finalu ima dobre šanse za pobjedu ako odaberu pravu taktiku i ne troše vrijeme uzalud. Nakon naše dvije minute skupili smo 19 točnih odgovora. Pritisak je tad bio na Mirku, a nakon njegove prve minute bilo je jasno da nas ne može stići.

Obranili smo skupljenih 130.000 kuna i otišli kući pjevajući, uz Mirkove čestitke. Ne pobjeđuje se Miočića svaki dan.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dazoh 26.03.2014.

    ovo je kviz u kojem najlakše mogu proći namještaljke.

  • happy-angel 25.03.2014.

    Čestitke Ivanu :)

  • Još jedna Sandra 25.03.2014.

    Pa nije više fora pobijediti Mirka, treba pobijediti onu lovkinju (trenutno se ne mogu sjetiti imena) , pa žena zna sve, baš sve. Mirko ispao iz štosa, prati ga samo glas. Makar , čast svima, i Dejanu i njemu. Dakle, fama oko Mirka, ali mlađi su nepobjedivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare