To je to što me zanima!

Slavlje u velikom stilu: Franz Ferdinand svirali za Tedeschija

Dvorište zagrebačkog Studentskog centra sinoć je bilo zatvorena za javnost. U Teatru &TD vlasnik Atlantic Grupe Emil Tedeschi imao je privatan rođendanski tulum uz svjetski poznate bendove
Vidi originalni članak

Svjetski poznata škotska grupa Franz Ferdinand koja je u Hrvatskoj posljednji put nastupala na INmusic festivalu jučer je svirala u centru Zagreba na privatnom tulumu poduzetnika Emila Tedeschija koji je na taj način proslavio 50. rođendan. 

Uz njih, na privatnoj proslavi nastupio je i frontmen benda Suede Brett Anderson te kultni američki sastav B-52's.

Zbog proslave, dvorište Studentskog centra bilo je zatvoreno za javnost.

Samo za ovu prigodu došli su kuhari iz restorana Amass u Danskoj, koji obožava Tedeschijeva žena Maja (53). Gosti su se častili juhom od koštane srži, koja se vrela posluživala u epruvetama

Tedeschi je inače poznat kao strasveni ljubitelj glazbe koji povremeno DJ-ira pod imenom SMS Deutsch. Najdraži pravci su mu new wave, electronika i indie pop. Poznato je da je poduzetnik već godinama producent benda Pips Chips&Videoclips. 

Inače, Tedeschiju ovo nije prvi da se 'isprsio' za slavlje. Prije tri godine, supruzi za 50. rođendan priredio je party iznenađenja u Kopenhagenu. Tamo je za njih svirao kultni Suede, ali i francuska grupa Nouvelle Vague, poznata po obradama novovalnih i post-punk hitova. 

Poduzetnik je tada suprugu vodio u Amass, a s njim je cijelo vrijeme bila i njihova privatna kuharica. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • povijest činjenica 10.04.2017.

    Bez obzira na svu lovu i trud supruga mu ne izgleda nimalo sretno više nekako preplašeno i zabrinuto, no dobro dok svira Suede "Beautiful ones" zaboravi se na brige.

  • kllea 09.04.2017.

    jel bude i lex Atlantic?

  • panika135 09.04.2017.

    pustili su HOLOGRAM celzijuske po uzoru na merlinku "hepi BRZDAj to juuuuuu" ahahahahah fijuuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare