To je to što me zanima!

Slavna glumica u vezi je trpjela psihičko zlostavljanje: 'Voljela sam više njega nego sebe...'

Dakle, kada vam ta osoba govori da imate iskrivljen osjećaj za stvarnost i da ste nemogući te da se sve ono što mislite da se događa ne događa, vaš život stvarno brzo postane zbunjujuć, rekla je Anna Kendrick
Vidi originalni članak

Glumica Anna Kendrick (37) otkrila je kako je trpjela emocionalno i psihičko zlostavljanje u prošloj vezi. Oporavak je i dalje izazov za nju, a tvrdi kako je sve njezina krivica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Našla sam se u situaciji u kojoj sam voljela tu osobu i vjerovala joj više nego sebi - priznala je u intervjuu za People.

- Dakle, kada vam ta osoba govori da imate iskrivljen osjećaj za stvarnost i da ste nemogući te da se sve ono što mislite da se događa ne događa, vaš život stvarno brzo postane zbunjujuć - nastavila je Anna, odbijajući imenovati svog bivšeg dečka.

PROMO Blake Lively i Anna Kendrick u filmu "Slatka mala tajna"

Zvijezda serije 'Pitch Perfect' svoj je oporavak nazvala 'najtežim zadatkom' u životu. Unatoč saznanju da se sve što je 'mislila da se događa zapravo događa', Kendrickovo ozdravljenje još uvijek je za nju 'izazov'.

- Još uvijek vjerujem da je to moja krivica - rekla je.

Njezin novi film 'Alice, Darling' u kojem glumi glavnu junakinju Alice, govori upravo o ženi koja je zarobljena u vezi sa zlostavljačem. Priznala je kako ju je ta tematika privukla da prihvati ulogu. Dok su drugi filmovi o zlostavljanju u vezi omogućili kandidatkinji za Emmy da 'minimizira' vlastitu patnju, 'Alice, Darling' djelovao je izrazito poznato. Njezin mendažer poslao joj je scenarij upravo iz tog razloga.

Anna je šest godina bila u vezi sa snimateljem Benom Richardsom. Nakon toga, ljubila je Billa Hadera (44). Upoznali su se 2019. na setu božićnog filma 'Noelle'. No među njima je zaiskrilo tek kasnije, kada su se ponovno sreli u talk showu 'Saturday Night Live' čiji su bili gosti. Tek su tada otkrili da imaju mnogo toga zajedničkog. Nije ni ta veza dugo opstala, prekinuli su u lipnju ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ekonomist12 13.09.2022.

    sjetila se nakon par godina a? vec vam je zastarjela fora…

Komentiraj...
Vidi sve komentare