To je to što me zanima!

Slavna haljina: Kraljica svijeta okitila se perjem Vlatke Pokos

NA METI KRITIKA Voditeljica i pjevačica se u Diorovoj haljini s krznom udala za Dikana, a onda pjevala na Dori. Gračan se sad pojavila u sličnoj kreaciji
Vidi originalni članak

Kraljica svijeta 1990. Danijela Gračan (48) privlačila je pozornost na tom izboru ljepote u Rovinju odabirom kreacije. Odjenula je tirkizni komad s krznom koji neodoljivo podsjeća na opravu Vlatke Pokos (47) u kojoj se udala za Dikana početkom 2006. na Karibima.

Vlatka se u Diorovoj haljini s perjem marabua nije samo udala za Radeljaka, koji ju je kupio u Rimu, već se i nekoliko mjeseci kasnije pojavila na Dori u istom outfitu. Tad se našla na meti kolegice Severine Kojić (45).

- Ja ću se udati u haljini u kojoj nastupam na Dori - provocirala je tad Severina.

- Mislim da je mnogo prikladnije privući nečiju pozornost lijepom haljinom nego nekvalitetnim filmskim uratkom - odvratila joj je Pokos.

Vlatka se prije nekoliko godina požalila prijateljici kako joj je Severina ukrala njen zaštitni znak - uvojke. Seve se, naime, tad pojavila s uvojcima i sličnom bojom kose kao Vlatka, što je voditeljicu šokiralo, kako je rekla prijateljici.

- Razlika je samo u tome što ona ima pet kila umetaka - rekli su tad prijatelji. Vlatka nije skrivala netrpeljivost prema Severini.

- Meni je antipatično sve što ona radi posljednjih godina i ne razumijem zašto radi takvu glazbu, no njoj se uvijek sve oprašta - rekla je prije nekoliko godina o svojoj kolegici Pokos, koja se povukla s estrade u Kanadu i posvetila se studiranju.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Ra Mona 07.12.2017.

    ovo je nula da vidite neke tu i njihove bunde odvalili bbbbbiiiiiiiiiiiiiii

  • Constellation 🖤 07.12.2017.

    Joj Vlatkice, nađi si smisao u životu...

  • MOC JE U ZNANJU 07.12.2017.

    Ovakvu ja imam spavaćicu sa ogrtačem za tople , letnje noći . Hahahahaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare