To je to što me zanima!

Slavna oskarovka u 49. godini očekuje blizance: 'Ovo je čudo'

Ovo je veliki blagoslov. Trenutačno se osjećam odlično, no odjeća mi je počela biti tijesna, našalila se slavna glumica
Vidi originalni članak

Glumica i dvostruka dobitnica Oscara, Hilary Swank (48) i njezin suprug Philip Schneider čekaju blizance.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ima nešto što sam jako dugo čekala i to je moja iduća novost - bit ću mama. Dolazi dvoje djece, ne mogu vjerovati - rekla je Hilary u emisiji Good Morning America. 

OTVORILA JE PRODUCENTSKU KUĆU Charlize Theron o iskustvu sa snimanja: Redatelj me tjerao da se presvlačim nekoliko puta...

Slavna glumica otkrila je i kako se osjeća te da joj odjeća više ne pristaje.

- Trenutno se osjećam odlično, no odjeća mi je počela biti tijesna. Morala sam odrezati traperice neki dan na snimanju filma. A onda sam morala i odjenuti jaknu koja nije imala veze s filmom, pa su mi rekli da ju moram promijeniti, a ja sam rekla da neću to napraviti, već da ću nositi jaknu koju sam odabrala. Prihvatili su to jer sam producentica, ali i komentirali da će biti čudno  - našalila se glumica pa dodala:

- Ovo je veliki blagoslov, apsolutno čudo. Nevjerojatno je.

Prisjetimo se, slavna glumica i poduzetnik su u braku od 2018. godine, a prije nego što su izrekli sudbonosno 'da' bili su u vezi dvije godine.

- Bio je to san snova, udati se za čovjeka mojih snova pored svih ljudi koji nas vole. Bilo je to ostvarenje sna - ispričala je glumica svojedobno o njihovoj svadbi.

Hilary i Philip su se vjenčali u nacionalnom parku Redwood u Kaliforniji. 

- Bilo je bezvremenski. Nema drugog načina za opisati to. Toliko sam zahvalna i sretna što sam se udala za čovjeka svojih snova - rekla je Hilary ranije.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Tokyo Gore Police 05.10.2022.

    Domaće nerealizirane zvijezde na aparatima 😆

  • 05.10.2022.

    Zašto da ne, ako se osjeća da se može fizički i psihički nositi s tim? Danas to više nije rijetka pojava.

  • 05.10.2022.

    S umjetnom oplodnjom ima preko 100 puta veće šanse za blizance nego spontano prirodnim putem. Da ne spominjem da ima na tisuće posto veće šanse za čitav niz komplikacija, poremećaja i deformiteta. Iz tog razloga nije preporučljiva trudnoća nakon 40 a kamo li skoro s 50 godina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare