To je to što me zanima!

Slavna voditeljica još uvijek je u kolicima, a banka joj zamrznula račune: 'Nije pri zdravoj pameti'

Za cijelu situaciju je, navodno, kriva njezina bivša financijska savjetnica i niz poznanika koji su rekli kako su zabrinuti za njezino psihičko zdravlje i upravljanje vlastitim životom
Vidi originalni članak

Slavna američka voditeljica, Wendy Williams (57) u rujnu prošle godine završila je u bolnici zbog teškog zdravstvenog stanja, a početkom ove godine našla se u prvim problemima. Williams je, kako pišu strani mediji, početkom mjeseca poslala pismo sudu u kojem navodi da joj banka Wells Fargo ne želi omogućiti pristup računima.

Za cijelu situaciju je, navodno, kriva njezina bivša financijska savjetnica koja je tijekom izjave na sudu rekla kako Wendy nije pri zdravom razumu zbog čega joj je banka blokirala račune. 

Naime, u nizu dokumenata, koji su dostupni sudu, piše kako banka Wells Fargo drži nekoliko milijuna dolara, koje je voditeljica zaradila tijekom karijere. Ubrzo nakon njezine pritužbe, banka je sudu dostavila dokumente u kojima su naveli da postoji mogućnost da je Wendy žrtva financijske eksploatacije, piše Daily Mail

Osim bivše financijske savjetnice, zabrinutost za voditeljicu navodno su i iskazali njezini poznanici. 

WENDY JE ZAVRŠILA U KOLICIMA Ništa od njezinog povratka na male ekrane: Slavna voditeljica nije dobro, a boje se i ovisnosti

Podsjetimo, Williams boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenjela' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva. Preboljela je i korona virus, koji je na trenutak zakomplicirao njezino stanje.

Glazbenik Antoine Edwards je prošle godine u emisiji 'The Ricky Smiley Morning Show' otkrio kako je voditeljica potpuno izgubila cirkulaciju u nogama te da se trenutno kreće isključivo pomoću kolica. U slično vrijeme, krajem rujna 2021. na Instagram profilu njezinog showa 'The Wendy Williams Show', objavljena je obavijest kako je Wendy testirana pozitivno na COVID-19 dok je odrađivala standardne zdravstvene preglede.

- Borba nije laka. Zbilja vjerujem da će se Wendy izvući. Nije lako, ali je potrebno. Trenutno je stabilno. Pričao sam s njom i ona se drži. Molimo se. Bori se - rekao je tada njezin brat Tommy na YouTubeu. 

Uz to, Wendy je 2020. godine bila na odvikavanju, a obožavateljima je to tek priznala kada je započela rastavu braka. Tijekom njezine karijere mnoge suradnike je zabrinjavala njezina ovisnost o alkoholu. 

- Wendy je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala show - kazao je izvor za The Sun i dodao da je osoblje znalo osjetiti alkohol u njenoj blizini.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kojajeura 15.02.2022.

    Me vezano za pricu, kako banka moze zamrznuti racun i onemoguciti koristenje a u ovakvoj situaciji pogotovo u americi di je zdravlje skupo, nije li to ditektno utjecanje na zdravlje jer nemoze platiti racune za ljecenje?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare