Show

Komentari 0

Ništa od njezinog povratka na male ekrane: Slavna voditeljica nije dobro, a boje se i ovisnosti

Ništa od njezinog povratka na male ekrane: Slavna voditeljica nije dobro, a boje se i ovisnosti

Glazbenik Antoine Edwards je u emisiji 'The Ricky Smiley Morning Show' otkrio da je voditeljica potpuno izgubila cirkulaciju u nogama, a zaraza koronavirusom samo je pogoršala njeno zdravstveno stanje

Slavna američka voditeljica, Wendy Williams (57), koja iz ljubičastog stolca u svom showu prognozira koliko će trajati veza slavnih parova, već duže vrijeme je lošeg zdravstvenog stanja. Njezin oporavak, čini se, mnogi ne očekuju, bar ne uskoro. 

EXCLUSIVE: Wendy Williams is Spotted in a Wheelchair as She Takes Some Time Off From Her Show in New York City

Naime, Wendy boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenjela' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, a zaraza korona virusom joj je dodatno pogoršala zdravlje.

*EXCLUSIVE* Wendy Williams appears to have trouble walking into her studio

Glazbenik Antoine Edwards je u emisiji 'The Ricky Smiley Morning Show' otkrio da je voditeljica potpuno izgubila cirkulaciju u nogama te da se trenutno kreće isključivo pomoću kolica. 

Uz to, Edwards je dodao kako je Wendy u ranom stadiju demencije i da čelnici kompanije Lionsgate žele spriječiti da uđe u novu depresivnu epizodu i ponovo se počne opijati. 

Podsjetimo, krajem rujna ove godine na Instagram profilu njezinog showa 'The Wendy Williams Show', objavljena je obavijest kako je testirana pozitivno na COVID-19 dok je odrađivala standardne zdravstvene preglede, što je pomaknulo termin nove sezone na 5. listopad.

- Borba nije laka. Zbilja vjerujem da će se Wendy izvući. Nije lako, ali je potrebno. Trenutno je stabilno. Pričao sam s njom i ona se drži. Molimo se. Bori se - rekao je tada njezin brat Tommy na YouTubeu. 

*EXCLUSIVE* Wendy Williams appears to have trouble walking into her studio

Isto tako, Wendy je prošle godine bila na odvikavanju, a obožavateljima je to tek priznala kada je započela rastavu braka. 

Tijekom njezine karijere mnoge suradnike je zabrinjavala njezina ovisnost o alkoholu. 

- Wendy je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala show - kazao je izvor za The Sun i dodao da je osoblje znalo osjetiti alkohol u njenoj blizini.

- Svi to vide, ali nitko ne želi ništa reći jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a jedino kad je bila trijezna je bilo dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičar i to teški. Ne treba joj show, treba joj pomoć - dodao je izvor.

Najčitaniji članci