To je to što me zanima!

Slavna voditeljica završila je u bolnici, bori se s alkoholizmom: 'Njoj ne treba show, već pomoć'

'Borba nije laka. Zbilja vjerujem da će se Wendy izvući. Nije lako, ali je potrebno. Trenutačno je stabilno. Pričao sam s njom i ona se drži. Molimo se. Bori se', rekao je voditeljičin brat
Vidi originalni članak

Američka voditeljica, Wendy Williams (57) koja iz svog ljubičastog stolca prognozira trajanje veza slavnih parova, u teškom je zdravstvenom stanju. Naime, Wendy boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenjela' od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, a zaraza koronavirusom joj je dodatno pogoršala zdravlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagram profilu njezinog showa 'The Wendy Williams Show', objavljena je obavijest kako je testirana pozitivno na COVID-19 dok je odrađivala standardne zdravstvene preglede, što je pomaknulo termin nove sezone na 5. listopad.

- Borba nije laka. Zbilja vjerujem da će se Wendy izvući. Nije lako, ali je potrebno. Trenutno je stabilno. Pričao sam s njom i ona se drži. Molimo se. Bori se - rekao je njezin brat Tommy na YouTubeu. 

BORI SE S BOLEŠĆU Slavna voditeljica sve šokirala nogama, zelene joj i natekle...

Voditeljica zbog bolnih stopala, treba pomoć kolega pri hodanju.

Mnoge suradnike zabrinjava i njena ovisnost o alkoholu.

- Wendy je pila svaki dan pred odlazak u bolnicu, čak i dok je snimala show - kazao je izvor za The Sun i dodao da je osoblje znalo osjetiti alkohol u njenoj blizini.

- Svi to vide, ali nitko ne želi ništa reći jer se boje za svoj posao. Ona je uvijek pijana, a jedino kad je bila trijezna je bilo dok se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičar i to teški. Ne treba joj show, treba joj pomoć - dodao je izvor.

Podsjetimo, prošle godine voditeljica je bila na odvikavanju, a vjernoj publici je priznala kako je sve krenulo s rastavom.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ...15... 22.09.2021.

    Alkoholizam je ogroman problem koji iz nekog razloga stoji u sjeni nekih drugih tipova ovisnosti. Često čujem onu-neka pije, samo da se ne drogira. Poznajem nekoliko dragih ljudi koji su zaglibili u kotaču tog zla. Priznali jesu, potražili pomoć -bojim se da ne. Jer to nije ništa...Nažalost ipak je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare