To je to što me zanima!

Slavni dizajner posjetio Zagreb i družio se Markom Grubnićem: 'Prijatelji su uvijek dobrodošli'

Jedan od poznatih blizanaca je odlučio posjetiti Zagreb te se tom prilikom družio se i s Grubnićem. Marko je i prije objavljivao da se druži s poznatim dizajnerima kada su zajedno uživali na Mikonosu
Vidi originalni članak

Modni stilist i voditelj rubrike 'Ekstremni makeover' u IN magazinu Marko Grubnić (40) ovih dana družio se s prijateljem, dizajnerom brenda Dsquared2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljubav, smijeh i prijatelji uvijek su dobrodošli u moj grad. Dragi Dan, lijepo je imati te ovdje pored mene - napisao je uz fotografiju.

Blizanci Dean i Dan Caten (57) osnivači su brenda Dsquared2, a Dan je odlučio posjetiti Zagreb te se tom prilikom družio se i s Grubnićem. Marko je i prije objavljivao da se druži s poznatim dizajnerima kada su zajedno uživali na Mikonosu.

Ispod fotografije brzo su komentirali i Markovi pratitelji te je čak i Viktorija Rađa (44) pitala u šali bi li Dan mogao njenom suprugu Dini (54) napraviti jedne traperice. - Moji najdraži na istoj fotografiji - komentirala je jedna obožavateljica.

Za ovo druženje oboje su se modno uskladili i tamne kombinacije i brendiranu odjeću. I dok je Dan nosio vlastiti brend, Marko je odabrao Burberry torbicu i kaput te Givenchy cipele.

NOVI NAKIT ZAPEO ZA OKO Grubnić zamijenio zaručnički prsten dijamantnim, pa zbunio sve: 'Jesi li se ti to vjenčao?'

Sudeći po fotografijama i nasmijanim licima, oboje se su uživali u druženju, a Marko je očito posebno sretan što je njegov omiljeni dizajner došao u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • exnebisestelmjesat 07.03.2022.

    Napisat misljenje i bit blokiran

  • Ivan.ivan 06.03.2022.

    Guzili ovu nakazu na Mikonosu gdje je bio u svosjtvu prostitutke, pa ga posjetio u zg-u, da ga obradi još malo...kakve ljudske nakaze🤦🤦🤦🤦

  • 06.03.2022.

    Prva linija obrane od Rusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare