To je to što me zanima!

Slavni DJ pohvalio se računom iz restorana: 'Može li na rate?'

Na računu je vidljivo kako je veselo društvo ispilo 53 boce šampanjca, bocu vodke, dvije boce tekile, bocu konjaka, a jeli su japansku hranu. Nije bilo mogućnosti da DJ plati račun u više obroka.
Vidi originalni članak

Britanski producent i bivši BBC-jev DJ Charlie Sloth (39) na društvenim se mrežama svojim pratiteljima pohvalio računom iz skupocjenog hotela, a cijelu situaciju opisao je sa 'kad malo pretjeraš i pođe po zlu'.

Sloth i njegovo društvo gostili su se u jednom od najekskluzivnijih restorana u Dubaiju, za što je dobio račun u iznosu od gotovo 2 milijuna kuna (oko milijun dirhama).

Na računu je vidljivo kako je veselo društvo ispilo 53 boce šampanjca, bocu vodke, dvije boce tekile, bocu konjaka, a jeli su japansku hranu. Račun je nastao je u hotelu Five Palm Jumeirah. 

ZAŠTO JE TOLIKO SLAVNA? Birkinicu je nemoguće kupiti tek tako: Prvo idete na listu čekanja

- Može li u ratama? - pitao ih je DJ u šali, označivši hotel u objavi, a dobio je odgovor. 

Ne doduše onaj kojem se možda nadao. Napisali su mu kako to nažalost nije opcija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bakariba 20.11.2020.

    A na ruci rolex za 150000 eur, serator

  • 19.11.2020.

    Mozda su to ovi sto su montirali spomenik za 34,7 mil. kn pa su svaki dan za gablec potrosili 2 mil. kn dok nije bila gotova montaza. Samo da napomenem da trenutno sa firmom radimo u Stuttgartu zgradu sa stanovima i poslovnim prostorima koja kosta nesto malo vise od 2,5 mil. eura

  • Admiral John 19.11.2020.

    Jazo, da ne znam koliko potrosim novaca, racun nebi slikao i stavio na internet. Bolje bi mu bilo da se baci na djetu, manje alkoholE i mesine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare