To je to što me zanima!

Slavni fotograf je zlostavljač: Zabranili mu raditi s Vogueom

Godinama su Richardsonove fotografije krasile naslovnice prestižnih magazina. Bile su eksplicitne i izazivale kontroverze, a često se pričalo da je seksualno iskorištavao manekenke
Vidi originalni članak

Terryju Richardsonu (52) zabranjeno je raditi s najpoznatijim modnim časopisima s kojima je do sad surađivao. Strani mediji objavili su kako su Vogue, GQ, Glamour, Vanity Fair i Wired prekinuli suradnju sa slavnim fotografom.

Godinama su Richardsonove fotografije krasile naslovnice prestižnih magazina. Bile su eksplicitne i izazivale kontroverze, a često se pričalo da je seksualno iskorištavao manekenke.

Direktor medijske kuće Condé Nast izdao je priopćenje u kojem je objasnio da više neće objavljivati Richardsonov materijal.

Slavni fotograf surađivao je s velikim imenima kao što su Beyonce, Lady GaGa i Miley Cyrus kojoj je režirao spot za pjesmu 'Wrecking Ball' u kojem se pjevačica pojavljuje gola.

Smatra se da je ovu odluku potaknula objava na Instagramu bivše manekenke Cameron Russell.

- Ponašanje Harveya Weinsteina mi je poznato - pisalo je između ostalog na njezinoj društvenoj mreži.

I manekenka Christy Turlington potvrdila je da predatori vrebaju i u modnoj industriji.

Richardson se tada oglasio i rekao kako manekenke nikad nije prisiljavao na ono što nisu htjele.

Prije četiri godine našao se u centru pozornosti kada su manekenke Sara Ziff i Alise Shoemaker za Huffington Post su ispričale kako su s Terryjem Richardsonom surađivale, ali i da to više ne bi ponovile.

- Mnoge djevojke požalile su se da je Terry tražio da se seksaju s njim, a nakon toga ih je čak odbio fotografirati iako im je obećao da će od njih napraviti zvijezde ako naprave što on želi - ispričala je tada Sara. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • pernica 26.10.2017.

    svi ovako klempavi i gadni muškarčići obično moraju "silovati " ženu jer mu inače nijedna ne bi dala ! na nesreću ima posao gdje to može svaki dan , e to već nije pošteno ! da je bar zgodan kao bali beg onaj dolazile bi mu žene i same na šta duže fotkanje .....pod hitno klonirati bali begove a ove klempe u zatvor :P

  • Hakiro Okada 25.10.2017.

    Nikad ovaj ne bi umočio da nije slavni fotograf, gle ga na šta liči

  • ćeprolje 24.10.2017.

    Sve same svijetske sotone - ffujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Komentiraj...
Vidi sve komentare