To je to što me zanima!

Slavni Grinchevi: Firtha glazba tjera na ubijanje, Ozzy mrzi sve, a Jen ima traume iz djetinjstva

Većina slavnih faca jedva čeka Božić kako bi krenuli razmjenjivati luksuzne poklone, ali ima i onih koji ovo doba godine ne podnose. Tko je najveći 'mrzitelj', a tko je samo lijenčina pročitajte u nastavku teksta...
Vidi originalni članak

Većina nas voli ovo doba godine. Skupi se nešto slobodnih dana, gradovi su okićeni, na TV-u se vrte oni filmovi koje smo pogledali sto puta, ali to nas neće spriječiti da ih pogledamo i 101. put, lijepo se jede, nazdravlja se, obavezne su i manje svađe s obitelji, razmjene se pokloni... Nećemo dalje opisivati, znate i sami kako je. No nisu svi ljubitelji blagdanskog duha. Neki, prema vlastitom priznanju blagdane ne mogu podnijeti. Svi znamo bar jednog ili jednu takvu, a u nastavku teksta donosimo pregled najpoznatijih 'mrzitelja Božića'.

Hugh Grant

Iako je jedna od njegovih najpoznatijih uloga upravo u božićnom "Love actually" filmu, Hugh je jedan od onih koji baš ne voli slaviti u doba blagdana.

- Ne mogu više ni glumiti da mi se cijeli taj kaos sviđa. Zadnjih nekoliko godina pronašao sam recept kako izbjeći sve to. Moj tata također mrzi Božić i blagdane, pa lijepo otputujemo u neku zemlju gdje je islam glavna religija i izbjegnemo sve vezano za Božić - rekao je glumac za britanske medije 2010. godine.

Lady GaGa

- Mrzim blagdane i sve vezano uz njih. Uvijek sam bila jadna i sama u to doba - vikala je za vrijeme jednog nastupa pjevačica dok je ustima čupala glavu lutke djeda božićnjaka.

Miley Cyrus

U objavi na društvenim mrežama prije nekoliko godina pjevačica je napisala kako bi voljela da ovo doba godine ne postoji.

- Slobodno mi recite da sam Grinch, ali uvijek sam tužna kad dođu blagdani. Sve je puno pohlepe i pretjerivanja. Bilo bi divno kad bi umjesto darova jedni drugima dali ljubav i povjerenje. Ne samo članovima vlastite obitelji nego svim ljudima. Nije pošteno da neki imaju sve, a drugi, samo zbog mjesta gdje su rođeni, nemaju ništa - poručila je pjevačica i nastavila:

- Znala sam biti u kući punoj prijatelji i obitelji, ali svejedno bih se osjećala usamljeno. Uz to, kako je cijela obitelj sklona pričati o teorijama zavjere, jednom smo se ja i brat toliko posvađali oko pitanja vanzemaljaca da nismo pričali tjednima, a mama je samo plakala - dodala je Cyrus.

Ozzy Osbourne

Čovjek koji je 'provocirao' koronu prije nego što smo za nju znali i što je uopće postojala, legendarni rocker Ozzy Osbourne jedan je od najpoznatijih mrzitelja božićnog duha.

- Dok sam pio, to mi je bila odlična izlika da se 'razbijem', ali sad... Ne vidim nikakav smisao. Je***o sr*** - rekao je Ozzy i nastavio:

- Mrzim Božić. Mrzim otvarati poklone. Mrzim sav taj papir koje se pokida dok otvaram poklone. Mrzim cijelo to doba godine. Sve stane zbog jeb***g Božića - poprilično je jasnog stajališta Ozzy.

Melania Trump

Melania spada u malo drugačiju kategoriju od svojih kolega. Ona zapravo voli blagdane, ali mrzi sav posao koji donose....

- Umorim se postavljajući sve te ukrase i sve ostalo, a zašto? Zato što je to nekakva tradicija? Ne vidim nikakvog smisla u tome, koga normalnog briga za ukrase - rekla je Melania jednom prilikom.

Noel Gallagher

Ovaj gospodin, osim po glazbi, poznat je i po tome da više-manje sve mrzi. Pa zato nimalo ne čudi što je na njegov popis nepoželjnih stvari 'stigao' i Božić.

- Cijeli taj period je mrlja na društvu. Strastveno mrzim cijelo to doba godine. Prije nekoliko godina su me nagovorili da dam drugu šansu Božića i bilo je užasno. Sva ta hrana i debilne pjesme, previše svega i razbacivanje... Odvratno. Najgore i najdosadnije doba godine - poručuje gospon Grinch Gallagher.

Marilyn Manson

Realno, nikakav šok nije što se i ovaj gospodin našao na našoj listi.

- Mrzim Božić. Imam prijatelje židove i s njima slavim njihove blagdane. Mislim da nikad u životu nisam imao u stanu ili kući božićno drvce i tako će ostati zauvijek - kaže ekscentrični pjevač, za kojeg smo svi u osnovnoj školi pričali kako si je izvadio rebra kako bi mogao....

Christoph Waltz

Sjajni glumac u jednom je razgovoru s medijima otkrio kako Božić i cijelo to vrijeme oko njega njemu jednostavno ne odgovaraju. Upitali su ga što bi najviše htio dobiti za Božić, a on je imao spreman odgovor.

- Da nema Božića. To je to. Bilo bi predivno - rekao je. 

Jennifer Aniston

Glumica je otkrila kako na Božić uvijek pozove najbliže, ali i kako ujedno ima velike traume zbog tog blagdana.

- Pola moje obitelji je grčkog podrijetla. Netko od njih je jednom odlučio kako bi malu Jen trebalo upisati na tradicionalni grčki trbušni ples, pa su me natjerali na to. A zašto? Kako bi mogla plesati pred cijelom rodbinom za blagdane. Nije imalo nikakvog smisla niti veze s Božićem. Svi bi se lijepo nasmijali, a ja bi se osjećala užasno - rekla je jednom prilikom Aniston.

Colin Firth

- To je doba godine kad uopće ne mogu upaliti radio, a volim slušati radio. Prvi taktovi tih božićnih pjesama u meni bude ubojite nagone. Iskreno mrzim Božić i blagdane. Sa svih strana nas 'bombardiraju' veselim sadržajem kojeg ne mogu podnijeti. Cijelim srcem mrzim Božić - rekao je glumac za Daily Mail prije desetak godina.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA NA NAŠEM YOUTUBE KANALU:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • area 62 26.12.2021.

    Polovina od njih samo provociraju da ne vole slaviti 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare