Obavijesti

Show

Komentari 3

Slavni Grinchevi: Firtha glazba tjera na ubijanje, Ozzy mrzi sve, a Jen ima traume iz djetinjstva

Slavni Grinchevi: Firtha glazba tjera na ubijanje, Ozzy mrzi sve, a Jen ima traume iz djetinjstva

Većina slavnih faca jedva čeka Božić kako bi krenuli razmjenjivati luksuzne poklone, ali ima i onih koji ovo doba godine ne podnose. Tko je najveći 'mrzitelj', a tko je samo lijenčina pročitajte u nastavku teksta...

VIDEO

Većina nas voli ovo doba godine. Skupi se nešto slobodnih dana, gradovi su okićeni, na TV-u se vrte oni filmovi koje smo pogledali sto puta, ali to nas neće spriječiti da ih pogledamo i 101. put, lijepo se jede, nazdravlja se, obavezne su i manje svađe s obitelji, razmjene se pokloni... Nećemo dalje opisivati, znate i sami kako je. No nisu svi ljubitelji blagdanskog duha. Neki, prema vlastitom priznanju blagdane ne mogu podnijeti. Svi znamo bar jednog ili jednu takvu, a u nastavku teksta donosimo pregled najpoznatijih 'mrzitelja Božića'.

Hugh Grant

Iako je jedna od njegovih najpoznatijih uloga upravo u božićnom "Love actually" filmu, Hugh je jedan od onih koji baš ne voli slaviti u doba blagdana.

- Ne mogu više ni glumiti da mi se cijeli taj kaos sviđa. Zadnjih nekoliko godina pronašao sam recept kako izbjeći sve to. Moj tata također mrzi Božić i blagdane, pa lijepo otputujemo u neku zemlju gdje je islam glavna religija i izbjegnemo sve vezano za Božić - rekao je glumac za britanske medije 2010. godine.

Lady GaGa

- Mrzim blagdane i sve vezano uz njih. Uvijek sam bila jadna i sama u to doba - vikala je za vrijeme jednog nastupa pjevačica dok je ustima čupala glavu lutke djeda božićnjaka.

Miley Cyrus

U objavi na društvenim mrežama prije nekoliko godina pjevačica je napisala kako bi voljela da ovo doba godine ne postoji.

- Slobodno mi recite da sam Grinch, ali uvijek sam tužna kad dođu blagdani. Sve je puno pohlepe i pretjerivanja. Bilo bi divno kad bi umjesto darova jedni drugima dali ljubav i povjerenje. Ne samo članovima vlastite obitelji nego svim ljudima. Nije pošteno da neki imaju sve, a drugi, samo zbog mjesta gdje su rođeni, nemaju ništa - poručila je pjevačica i nastavila:

- Znala sam biti u kući punoj prijatelji i obitelji, ali svejedno bih se osjećala usamljeno. Uz to, kako je cijela obitelj sklona pričati o teorijama zavjere, jednom smo se ja i brat toliko posvađali oko pitanja vanzemaljaca da nismo pričali tjednima, a mama je samo plakala - dodala je Cyrus.

Ozzy Osbourne

Čovjek koji je 'provocirao' koronu prije nego što smo za nju znali i što je uopće postojala, legendarni rocker Ozzy Osbourne jedan je od najpoznatijih mrzitelja božićnog duha.

- Dok sam pio, to mi je bila odlična izlika da se 'razbijem', ali sad... Ne vidim nikakav smisao. Je***o sr*** - rekao je Ozzy i nastavio:

- Mrzim Božić. Mrzim otvarati poklone. Mrzim sav taj papir koje se pokida dok otvaram poklone. Mrzim cijelo to doba godine. Sve stane zbog jeb***g Božića - poprilično je jasnog stajališta Ozzy.

Melania Trump

Melania spada u malo drugačiju kategoriju od svojih kolega. Ona zapravo voli blagdane, ali mrzi sav posao koji donose....

- Umorim se postavljajući sve te ukrase i sve ostalo, a zašto? Zato što je to nekakva tradicija? Ne vidim nikakvog smisla u tome, koga normalnog briga za ukrase - rekla je Melania jednom prilikom.

Noel Gallagher

Ovaj gospodin, osim po glazbi, poznat je i po tome da više-manje sve mrzi. Pa zato nimalo ne čudi što je na njegov popis nepoželjnih stvari 'stigao' i Božić.

- Cijeli taj period je mrlja na društvu. Strastveno mrzim cijelo to doba godine. Prije nekoliko godina su me nagovorili da dam drugu šansu Božića i bilo je užasno. Sva ta hrana i debilne pjesme, previše svega i razbacivanje... Odvratno. Najgore i najdosadnije doba godine - poručuje gospon Grinch Gallagher.

Marilyn Manson

Realno, nikakav šok nije što se i ovaj gospodin našao na našoj listi.

- Mrzim Božić. Imam prijatelje židove i s njima slavim njihove blagdane. Mislim da nikad u životu nisam imao u stanu ili kući božićno drvce i tako će ostati zauvijek - kaže ekscentrični pjevač, za kojeg smo svi u osnovnoj školi pričali kako si je izvadio rebra kako bi mogao....

Christoph Waltz

Sjajni glumac u jednom je razgovoru s medijima otkrio kako Božić i cijelo to vrijeme oko njega njemu jednostavno ne odgovaraju. Upitali su ga što bi najviše htio dobiti za Božić, a on je imao spreman odgovor.

- Da nema Božića. To je to. Bilo bi predivno - rekao je. 

Jennifer Aniston

Glumica je otkrila kako na Božić uvijek pozove najbliže, ali i kako ujedno ima velike traume zbog tog blagdana.

- Pola moje obitelji je grčkog podrijetla. Netko od njih je jednom odlučio kako bi malu Jen trebalo upisati na tradicionalni grčki trbušni ples, pa su me natjerali na to. A zašto? Kako bi mogla plesati pred cijelom rodbinom za blagdane. Nije imalo nikakvog smisla niti veze s Božićem. Svi bi se lijepo nasmijali, a ja bi se osjećala užasno - rekla je jednom prilikom Aniston.

Colin Firth

WSJ Magazine Innovator Awards - NYC

- To je doba godine kad uopće ne mogu upaliti radio, a volim slušati radio. Prvi taktovi tih božićnih pjesama u meni bude ubojite nagone. Iskreno mrzim Božić i blagdane. Sa svih strana nas 'bombardiraju' veselim sadržajem kojeg ne mogu podnijeti. Cijelim srcem mrzim Božić - rekao je glumac za Daily Mail prije desetak godina.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA NA NAŠEM YOUTUBE KANALU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao