To je to što me zanima!

Slavni redatelj snima novi horor film, sve će biti iz jednog kadra

Svjetski se proslavio 1999. godine kada je snimio svoj treći film, visoko-konceptualni horor 'Šesto čulo'. Tada, mladi Indijac iz Pennsylvanije preko noći je postao najbolje plaćeni scenarist u povijesti Hollywooda
Vidi originalni članak

Slavni indijsko - američki redatelj M. Night Shyamalan (51) poznat po eksperimentiranju i jakim idejama u filmskoj industriji, svaki puta iznenadi novim pothvatima, pa tako je i sada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ovog je puta odlučio snimiti novi horor 'Knock at the Cabin' u jednome kadru. Iako su filmovi tog tipa već snimljeni, uvijek se radilo o vještoj montaži koja je više kadrova korištenjem trikova vješto i neprimjetno spojila u jedan.

  Jedan od najnovijih primjera je 1917 Sama Mendesa, koji je također nastao kao rezultat nevidljivih zahvata u montaži. A na taj način snimiti film djeluje vrlo složeno.

Svjetski se proslavio 1999. godine kada je snimio svoj treći film, visoko-konceptualni horor 'Šesto čulo'. Tada, mladi Indijac iz Pennsylvanije preko noći je postao najbolje plaćeni scenarist u povijesti Hollywooda, a velika su se studija žudjela za njegovim projektima, piše Jutarnji.

GLASS Istinski zlikovci su među nama. Istinski heroji su unutar nas
Premijera novog filma u glavnoj ulozi s Daveom Bautistom (52) biti će u veljači 2023.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare