Show

Komentari 0

Slavni redatelj snima novi horor film, sve će biti iz jednog kadra

Slavni redatelj snima novi horor film, sve će biti iz jednog kadra

Svjetski se proslavio 1999. godine kada je snimio svoj treći film, visoko-konceptualni horor 'Šesto čulo'. Tada, mladi Indijac iz Pennsylvanije preko noći je postao najbolje plaćeni scenarist u povijesti Hollywooda

Slavni indijsko - američki redatelj M. Night Shyamalan (51) poznat po eksperimentiranju i jakim idejama u filmskoj industriji, svaki puta iznenadi novim pothvatima, pa tako je i sada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ovog je puta odlučio snimiti novi horor 'Knock at the Cabin' u jednome kadru. Iako su filmovi tog tipa već snimljeni, uvijek se radilo o vještoj montaži koja je više kadrova korištenjem trikova vješto i neprimjetno spojila u jedan.

  Jedan od najnovijih primjera je 1917 Sama Mendesa, koji je također nastao kao rezultat nevidljivih zahvata u montaži. A na taj način snimiti film djeluje vrlo složeno.

Svjetski se proslavio 1999. godine kada je snimio svoj treći film, visoko-konceptualni horor 'Šesto čulo'. Tada, mladi Indijac iz Pennsylvanije preko noći je postao najbolje plaćeni scenarist u povijesti Hollywooda, a velika su se studija žudjela za njegovim projektima, piše Jutarnji.


Premijera novog filma u glavnoj ulozi s Daveom Bautistom (52) biti će u veljači 2023.

 

 

Najčitaniji članci