To je to što me zanima!

Slavni voditelj dobio četvero djece u pola godine pa odlučio: 'E sad je dosta! U celibatu sam'

Cannon je otac čak sedmero djece, a četvero je dobio u razmaku od samo šest mjeseci. Istaknuo je da je oduvijek htio veliku obitelj jer i sam dolazi iz takve, no shvaća da je možda ipak pretjerao
Vidi originalni članak

Američki voditelj Nick Cannon (40) ispričao je u razgovoru za Entertainment Tonight da će zbog savjeta psihoterapeuta ući u celibat.

ABBY DE LA ROSA Bivši suprug Mariah Carey opet dobio blizance, ovaj put dječake

- Terapeut mi je rekao da bih trebao biti u celibatu. U redu, uzet ću pauzu. Odmorit ću se od pravljenja djece - rekao je komičar.

On je inače otac sedmero djece, a četvero je dobio u razmaku od samo šest mjeseci. Istaknuo je da je oduvijek htio veliku obitelj jer i sam dolazi iz takve.

Komičar prakticira poliamoriju, a istaknuo je da njegova djeca nisu slučajna. 

- Vjerujte mi, puno je žena s kojima sam mogao imati djecu, ali nisam. One koje su ostale trudne su upravo one koje su trebale biti trudne sa mnom - objasnio je.

On je u obitelji s tri žene, Abby De La Rosom, Brittany Bell i Alyssom Scott. Krajem 2020. dobio je drugo dijete s Brittany, Abby je u lipnju rodila blizance, a s Alyssom ima još jedno dijete. Iz braka s pjevačicom Mariom Carey ima dvoje djece, blizance Moroccana Scotta i Monroe.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 28.09.2021.

    ako želi sretno mu nek si živi i zdravi

  • ANTl ša 28.09.2021.

    ja ću stati tek na šestom ....

  • Pametna mala 28.09.2021.

    Ako ne smeta ženama, ne vidim problem..a,on valjda ne želi van kad mu je najljepše..🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare