To je to što me zanima!

'Slijede mjeseci neprekidnih trudnih selfieja Hilarie Baldwin'

Supruga američkog glumca Aleca Baldwina, Hilaria, objavila je na društvenim mrežama kako očekuje četvrtog po redu 'malog Baldwinitosa koji će im svijet okrenuti naopačke'
Vidi originalni članak

Veselimo se što će se našem timu Baldwinitosa pridružiti još jedan član, jedan dječak - napisala je na društvenim mrežama supruga Aleca Baldwina (59), yoga instruktorica Hilaria (33) i otkrila kako čeka četvrto dijete. Španjolka Hilaria entuzijastična je korisnica društvenih mreža koja tamo dokumentira gotovo svaki aspekt svog i obiteljskog života. Ovaj je puta naišla na više ciničnih kritika nego poruka čestitki.

- Ok, shvatili smo da si se osigurala za život kao i da nas sada čekaju mjeseci trudnih selfija i dubokih poruka - napisao joj je jedan 'obožavatelj'. 

Mnogi su kritični jer smatraju da 'muškarci te dobi ne bi trebali neodgovorno štancati djecu' dok drugi tvrde kako je to isključivo njihova privatna stvar. Baldwin iz braka s Kim Basinger (63) ima 22-godišnju kći Ireland s kojom gotovo cijeli život ima nategnute odnose te po svojim vlastitim riječima nije joj bio dobar otac.

- Pokušavaju li oni nekome pokazati da su u stanju razmnožavati se - zločesto se zapitao jedan komentator. Hilaria i Alec u braku su pet godina, a ona ga je osvojila jer kada joj je prišao, tvrdila je kako ne zna tko je on. Imaju djecu Carmen (4), Rafaela (2) i Leonarda (1).

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bluehotel 05.11.2017.

    Bit će silno zanimljivo gledati njenu trbušinu. Jedva čekamo svi sljedeće snimke!

  • cornelie 05.11.2017.

    Nebi ih rađala da nije financ.potkovana i da joj muž nije Baldwin a on prolupao pod stare dane

  • 05.11.2017.

    to je danas postao hit selfiji . dosta je i ovaj članak o njoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare