To je to što me zanima!

Slikao joj grudi: 'Zbog taksista se osjećam poput prostitutke'

Glumica i reality zvijezda slomila se i rasplakala nakon što joj je taksist fotografirao grudi u dekolteu. Priznala je da se osjećala grozno te da se poželjela presvući
Vidi originalni članak

Zvijezda filmova ‘Bijeli slonovi’ i ‘Skok’ sjela je u taksi i uputila se na reviju nove kolekcije donjeg rublja. Ashley James (30) bila je na izlasku iz vozila i izvadila novčanik da plati vožnju, kad se taksist naglo okrenuo, uperio u nju kameru mobitela i fotografirao joj dekolte.

- Osjećala sam se poput prostitutke - požalila se Ashley koja se nakon toga, priznaje, rasplakala. Kada je stigla u svoju garderobu, skinula je top koji joj ističe dekolte te je odjenula zatvoreniju haljinu. 

- U novoj odjeći nisam se osjećala kao 'ja'. Shvatila sam da sam upravo dopustila nekom glupom seksistu da mi diktira kako ću se osjećati u svom vlastitom tijelu - napisala je Ashley te dodala da je na kraju ipak odjenula ono u čemu je došla. 

Zbog njene objave, na društvenoj mreži krenuo je pravi 'rat' između onih koji su je podržali i onih koji smatraju da je zaista izabrala preduboki dekolte. 

 
 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • _Varešak_ 28.04.2017.

    Teško žabu u vodu natjerati.

  • Kakica8 28.04.2017.

    A to kaj se sama slika poput prostitutke to nikom niš....

  • 28.04.2017.

    Ma nije ona, ja sam.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare