To je to što me zanima!

Slikar je Simonu vodio na reviju i platio joj manikuru

Simona Šajn (25), bivša supruga Ante Gotovca (41), druži se sa splitskim slikarom Zvonimirom Mihanovićem (64). Ipak, ona tvrdi da ga ne zna
Vidi originalni članak

Splitski slikar Zvonimir Mihanović (64) navodno je novi čovjek u životu manekenke i pjevačice Simone Šajn (25). Par je prvi put izašao u javnost u subotu navečer, na reviji dizajnerice Marte Buzolić u okviru Milna Fashion Nighta na Braču. Premda su stigli i nakon revije otišli zajedno te se stalno došaptavali i smješkali, vješto su izbjegavali objektive fotoaparata tvrdeći kako nisu skupa. No njihovo prijateljstvo potvrđuje to što je slikar Mihanović prošli tjedan počastio Simonu kozmetičkim tretmanom u splitskom salonu Diva Nails and Spa. Vlasnici salona, koju inače osobno poznaje, Mihanović je rekao da Simoni mora ispuniti sve želje. Tretman je navodno trajao šest sati, a najviše posla imala je manikirka, koja je satima uređivala Simonine izgrižene nokte. Za to su vrijeme ostale zaposlenice morale zabavljati Gabrijelu (4), Simoninu kćer, koju ima s bivšim suprugom Antom Gotovcem (41). Manekenka tvrdi da slikara ne poznaje.
- Nemam ja veze s njim, a na reviji sam bila s Gabrijelom - tvrdi Simona. A do Zvonimira nije bilo moguće doći jer se nije javljao na mobitel. Novi par nije se pojavio na after partyju u baru Model’s, gdje su se do jutra zabavljali zaljubljeni supružnici Jelena i Janko Popović-Volarić, Robert Kurbaša, Čedo Martinić i Boris Kosmač. Glumica Nataša Janjić i voditelj Joško Lokas nakon tuluma su zagrljeni prošetali rivom.

POKOS NIJE DOŠLA ZBOG DOLORES I DIKANA

Dolores Lambašu na reviju Marte Buzolić dopratio je prijatelj Paškalo Vukoja. Poslije se u restoranu Gajeta pridružila dečku Josipu Radeljaku i njegovu društvu. Vlasnik Model’sa Tihomir Lučić na reviju je pozvao prijateljicu Vlatku Pokos, koja se odmara na Čiovu, no navodno je odbila doći jer se nije htjela susresti s Dikanom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ujo čedomrz 08.08.2010.

    blavo simona,kad še nova pjesma jedava čekam

  • Gatsby 08.08.2010.

    Pfffff...

  • tratuljonac 08.08.2010.

    SImonice- platit cu i ja tretman. I povrh svega -jos jedan burek. Dogovor?

Komentiraj...
Vidi sve komentare