To je to što me zanima!

Šljakeri se okretali za Pippom, ona se zavodnički smješkala

Tijekom odlaska na posao sestra vojvotkinje od Cambridgea Pippa Middleton izmamila je poglede dvaju radnika pokraj kojih je prošla u crvenoj kariranoj minici
Vidi originalni članak

Odnedavno slobodna Pippa Middleton (28) plijeni poglede gdje god se pojavi. Fotografi je prate u stopu, a nedavno se požalila kako je uvjerena da kraljevska obitelj kontrolira svaki njezin korak. Sestra vojvotkinje od Cambridgea na posao je krenula u strukiranom crnom sakou i crvenoj kariranoj minici. Osmijeh na njezino lice izmamila su dva radnika pokraj kojih je prošla. Okrenuli su se za njom i smješkali, a sudeći po osmijehu koji joj nije silazio s lica vjerojatno su joj i dobacili koji kompliment. Mediji prate svaki Pippin korak otkako se njezina sestra Kate udala za princa Williama. Modno osviještena Pippa uživa u isticanju svojih aduta pa su u prvom planu uvijek njezine vitke noge.

Nedavno je prekinula vezu s igračem kriketa Alexom Loundonom. Navodno su mu roditelji savjetovali da je ostavi jer nije 'dobar materijal za udaju'. No na poslovnom planu Pippi cvjetaju ruže nakon što je dobila ponudu da napiše knjigu o organiziranju zabava. Nagađa se da bi Pippa i izdavačka kuća HarperCollins na knjizi mogli zaraditi oko devet milijuna kuna i da će djelo postati bestseller.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • like clit lick 15.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vidovnjak 15.12.2011.

    ŠLJAKERI SU FUJ

  • najjaći smo 15.12.2011.

    dobra,dobra,Pippa..baš je zgodna..ma onda su je jednom ulovili iz lošeg kuta,zna sam ja..taman se bila probudila..ko je napisa da nema guzu.. ona ima najpoželjniju guzu u Britaniji,pročita sam..

Komentiraj...
Vidi sve komentare