To je to što me zanima!

Sloveniju će na Eurosongu predstavljati Hrvatica

Unatoč zategnutim međudržavnim odnosima, Slovenija na Eurosong u Moskvu ide s pjesmom 'Love Simphony' hrvatskog skladatelja A. Babića
Vidi originalni članak

Iako su međudržavni odnosi zategnuti, Slovenija na Eurosong u Moskvu ide s pjesmom 'Love Simphony' hrvatskog skladatelja Andreja Babića. Sloveniju će kao izvođačica uz slovenske gudače Quartissimo predstavljati i Opatijka Martina Majerle, čiji je djed Slovenac, piše Jutarnji list. Babiću će ovo biti peti Eurosong, na kojem se dosad pojavljivao kao skladatelj pjesme Klaudije Beni 2003. za Hrvatsku. Dvije godine kasnije bio je autor pjesme grupe Femminem za BiH, a 2007. njegova pjesma predstavljala je Sloveniju. Lani je u Beogradu bio u ime Portugala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tommot 03.02.2009.

    Spet ena pametna od rikota, kakšen smo narod vprašaj tvoje sonarodnjake, kateri hodijo pozimi na smučanje, poleti pa v planine. Čez uro pa greš itak spat, pa lahko noč. Pri izbiri za evrosong smo samo dokazali, da glasba in politika nimata nič skupnega.

  • rikošet 03.02.2009.

    jad , čemer, bijeda od zlovenaca kad ne znaju ni pjevati, kakv je to narod

  • nenek666 03.02.2009.

    Kaj bu pjevala po receptu slovenske vlade.Pjesma bu išla ovak :Kad slovenac za hrvata dobru reč veli, u EU bu hrvate zeli.Zato DRIVO pazi da te slovenac ne nagazi. Ak za EU skidaš gaće slovencu se naprči jače,a u Ljubljani napravit čemo ti bistu , a za uzvrat dat češ nam Istru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare