To je to što me zanima!

Slovenka koju navodno ljubi Šime Vrsaljko objavila fotku povećeg trudničkog trbuščića

Prije mjesec dana otkrila je da će roditi kćerkicu i to u Španjolskoj gdje trenutačno živi sa svojim partnerom kojeg skriva od javnosti, a mnogi nagađaju da se radi upravo o našem nogometašu
Vidi originalni članak

Nekadašnja Playboyeva zečica Kaja Vidmar (26) koja je navodno osvojila srce našeg nogometaša Šime Vrsaljka (30), podijelila je novu fotografiju svog trudničkog trbuha. Na fotografiji je trbuh sad već puno veći, jer kako je najavila, ovih dana bi trebala roditi kćerkicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, prije mjesec dana otkrila je da će roditi kćerkicu i to u Španjolskoj gdje trenutačno živi sa svojim partnerom kojeg skriva od javnosti, a mnogi nagađaju da se radi upravo o Vrsaljku. - On je moj vitez o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu - rekla je Kaja za slovenske medije.

ŠIME NIJE DEMANTIRAO GLASINE Vrsaljka i atraktivnu Slovenku Kaju ponovno odao ljubimac?

Podsjećamo, na fotografijama su ih odali detalji pa su njihovi pratitelji primijetili da voze isti auto i često objavljuju fotografije s istim psom Zbog psa Nere obožavatelji su i ranije povezali Playboyevu zečicu i našeg nogometaša, a čini se da i oni sve manje paze da svoju privatnost drže daleko od znatiželjnih očiju javnosti. Vrsaljko se oglasio kada su se o njegovoj navodnoj vezi raspisali mediji, ali nikad nije opovrgnuo ono što se piše.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Mrkela123 27.03.2022.

    kolike su žene trudne pa ih nema ni u jednim novinama a ova sklata sponzoruša za koju nikad niste čuli zauzima posebno mjesto u novinama fujjj

  • nickkobalt9 26.03.2022.

    munjanjo čupapi?

  • Renama 26.03.2022.

    Ja mislila da će naći neku što radi kao medicinska sestra ili teta u vrtiću ili na blagajni u Konzumu . A on uhvatio Playboy zečicu,  totalno sam šokirana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare