To je to što me zanima!

Slovila je za najljepšu glumicu u Hollywoodu, a onda otišla pod nož: 'Izgleda kao da se raspada'

Ranije je slovila kao najljepša glumica Hollywooda, a glumačku karijeru je započela 70-ih godina. Krenula je stopama svoje slavne majke i glumice Tippi Hedren
Vidi originalni članak

Ajme, što si je to napravila, pitaju se fanovi američke glumice Melanie Griffith (65) koja je nekada nosila titulu najljepše i omiljene holivudske plavuše.

J. LO, KOURTNEY, ANGELINA... Ovi slavni parovi zakleli su se na vječnu ljubav u Las Vegasu

Paparazzi su glumicu snimili u izdanju koje je šokiralo, ali i rastužilo njezine fanove. Zvijezdu su fotografi snimili na ulici u Los Angelesu, a u prvom su se planu našle njezine modrice i ozlijede na licu i na rukama.

Nedavno je bila snimljena i s novim ožiljkom na lijevoj strani, koji je bio dokaz najnovijeg estetskog zahvata kojem se podvrgnula kako bi izgledala što mlađe i činilo se kao da zacjeljuje.

Fanovi sada misle da je nešto krenulo krivo jer im lice glumice izgleda 'kao da se raspada.'  Glumica je poznata po odlascima pod nož, a s vremenom su joj oni izobličili lice.

Ranije je slovila kao najljepša glumica Hollywooda, a glumačku karijeru je započela 70-ih godina. Krenula je stopama svoje slavne majke i glumice Tippi Hedren, a imala je uloge i sa Arthurom Pennom i Paulom Newmanom

Glumom se odlučila baviti i njezina kći Dakota Johnson, koju je dobila s glumcem Donom Johnsonom, za kojeg se udavala čak dva puta. Osim njega u braku je bila i s američko-kubanskim glumcem Stevenom Bauerom te s Antonijem Banderasom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mars7 13.05.2023.

    njezina kci je prelijepa

  • 13.05.2023.

    Izgleda kao da ima 20+ godina.

  • 13.05.2023.

    Bila je zgodna u Top Gunu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare