Obavijesti

Show

Komentari 6

Ovi slavni parovi zakleli su se na vječnu ljubav u Las Vegasu

Ovi slavni parovi zakleli su se na vječnu ljubav u Las Vegasu
21

Vjenčanje u 'gradu svjetla i zabave' popularna je 'tradicija' među poznatima, a nakon što su se vjenčali Kourtney i Travis pa J.Lo i Ben Affleck, prisjetili smo se i ostalih koji su se tamo zakleli na vječnu ljubav

VIDEO

Zadnjih nekoliko dana priča se o raskošnoj svadbi pjevačice Jennifer Lopez (52) i glumca Ben Afflecka (49). Svoje sudbonosno 'da' izrekli su u Vegasu, ali nisu jedini. Između ostaloga, u gradu dobre zabave vjenčali su se i Kourtney Kardashian i Travis BarkerCindy Crawford i Richard Gere, i mnogi drugi poznati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Grad nastao usred pustinje Nevade, mnogima je grad za opuštanje i dobru zabavu, a odavno je poznat i po tome kao dobra i nezaboravna destinacija za raskošna i luksuzna vjenčanja. Nedavno su se tu na vječnu ljubav zakleli glumac Ben Affleck i latino diva Jennifer Lopez.

Nakon dugih 18 godina, kada su posljednji put bili zaručeni, napokon su svoju ljubav uspjeli okruniti brakom. 

Prema službenim dokumentima, novopečeni supružnici vjenčali su se u subotu 16. srpnja u Clark Countyju u Nevadi, piše TMZ

Za ceremoniju, Lopez je nosila bijelu čipkastu vjenčanicu dugih rukava s otvorenim ramenima i dekolteom u obliku srca, korzetom i šlepom te odgovarajućim velom s čipkastim rubom dizajnera Zuhaira Murada

- Uspjeli smo. Ljubav je prekrasna. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva... Sinoć smo letjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi na istom putu do prijestolnice vjenčanja svijeta - napisala je Jennifer te dodala:

Rodriguez nakon J. Lo ljubi 20 godina mlađu zgodnu plavušu
Rodriguez nakon J. Lo ljubi 20 godina mlađu zgodnu plavušu

Jedva smo stigli do male bijele vjenčane kapelice do ponoći. Ljubazno su ostali otvoreni nekoliko minuta duže, dopustili su nam da se slikamo u ružičastom Cadillac kabrioletu koji je očito nekoć koristio sam Kralj. Ali ako smo htjeli da se Elvis pokaže, to je dodatno koštalo i bio je u krevetu.

Khloe Kardashian i Travis Barker

Nakon što su razmjenjivali nježnosti na crvenom tepihu Grammyja, reality zvijezda Kourtney Kardashian i bubnjar benda Blink-182, Travis Barker, zaputili su se u Las Vegas i pred Elvisovim imitatorom, u društvu fotografa i osiguranja zavjetovali se na vječnu ljubav.

Par je navodno ušetao u kapelicu oko 1.30 sati ujutro s dozvolom za brak, koju su predočili vlasniku kapelice.

- Nisam znao tko je dok se nisu zaustavili ispred ulaza. Radim 0-24, ali željeli su biti sigurni da sam još tamo. Platili su i zatražili lik Elvisa Presleyja, što je bilo obavezno. Nazvao sam ih pet minuta kasnije i rekao da sam pronašao Elvisa i odmah su došli - rekao je svojedobno vlasnik One Love Wedding Chapel, Marty Frierson za časopis People.

Preokret u vezi: Brad Pitt ovim pothvatom oduševio Angelinu, ali sve je to zbog njihove djece..
Preokret u vezi: Brad Pitt ovim pothvatom oduševio Angelinu, ali sve je to zbog njihove djece..

Nakon toga par se vjenčao u Italiji u Portofinu, a nakon ceremonije imali su raskošno slavlje.

Kourtney Kardashian and Travis Barker get married in Portofino

Nicolas Cage i Riko Shibata

Glumac Nicolas Cage s 31 godinom mlađom djevojkom uplovio je u bračnu luku 16. veljače 2021. godine na intimnoj ceremoniji vjenčanja održanoj u hotelu Wynn u Las Vegasu.

Nova supruga slavnog oskarovca na vjenčanju je nosila ručno rađeni, tradicionalni japanski kimono za vjenčanje dok je Cage sudbonosno 'da' izrekao u crnom odijelu s potpisom američkog dizajnera Toma Forda.

'The Croods' New York Premiere

Glumcu je to peti brak i drugo vjenčanje u Vegasu.

Njihovoj intimnoj ceremoniji vjenčanja u Las Vegasu prisustvovala je glumčeva treća supruga Alice Kim s njihovim sinom Kalom. Nova odabranica Nicolasa Cagea je četiri godine mlađa od njegovog sina prvorođenca, Westona Cagea.

Joe Jonas i Sophie Turner

Zvijezda 'Igre prijestolja' Sophie Turner (26) u tajnosti i iznenada vjenčala se sa svojim šest godina starijim odabranikom pjevačem Joe Jonasom (32).

Ceremonija je održana 1. svibnja 2019. godine samo nekoliko sati nakon dodjele glazbenih nagrada Billboard, a na samoj ceremoniji, u kapelici A Little White Chapel u Las Vegasu, našli su se njihovi najbliži, ali i kolege glazbenici. Snimku ceremonije na Instagramu je objavio DJ Diplo.

VIDEO Britney zapjevala nakon dugogodišnje pauze, fanovi u šoku: 'Napokon tvoj pravi glas'
VIDEO Britney zapjevala nakon dugogodišnje pauze, fanovi u šoku: 'Napokon tvoj pravi glas'

Par se inače zaručio još u listopadu 2017. godine, no samo vjenčanje odgađali su do sada. 

Frank Sinatra i Mia Farrow

Par se upoznao kada je Farrow imala 19, a Sinatra 48 godina, no unatoč razlici u godinama, vjenčali su se u hotelu The Sands u Las Vegasu 1966.

Ipak, brak nije potrajao dugo, a raskinut je dvije godine kasnije nakon što je Sinatra glumici poslao papire za razvod dok je ona snimala film 'Rosemaryna beba'.

Sinatra, Frank - Singer, actor, USA - Scene from the movie 'Pal Joey'' Directed by: George Sidney USA 1957 Produced by: Columbia Pictures Corporation

Cindy Crawford i Richard Gere

Bili su jedan od omiljenijih celebrity parova u devedesetima i vjenčali su se u Vegasu 1991., no samo četiri godine kasnije njihovom je braku došao kraj. 

Archival Cinema and Entertainment

- Nismo provodili dovoljno vremena zajedno. Oboje smo jednako odgovorni za to. Mislili smo da je u redu da jednostavno doletimo iz Pariza u L.A. da se nađemo na jednu noć i vidimo se. No nije - rekao je Crawford svojedobno za PEOPLE. 

J.Lo je požurila s vjenčanjem da se Ben ne predomisli: 'Ništa nije isplanirala, htjela se brzo udati'
J.Lo je požurila s vjenčanjem da se Ben ne predomisli: 'Ništa nije isplanirala, htjela se brzo udati'

Angelina Jolie i Billy Bob Thornton

Jedan od 'najzločestijih' holivudskih parova vjenčao se u Vegasu 2000. godine nakon što su hodali samo kratko vrijeme. Brak je trajao tri godine, a 2018. Thornton je otkrio zašto. 

- Jednostavno smo imali različite stilove života. To je jedini razlog zašto više nismo zajedno, možda. Postojao je drugačiji put u životu kojim smo željeli ići - rekao je u podcastu HFPA in Conversation.

Bivši suprug Britney Spears odbacio je sve optužbe za neovlašteni upad na vjenčanje
Bivši suprug Britney Spears odbacio je sve optužbe za neovlašteni upad na vjenčanje

Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley

Bon Jovi se zaljubio na prvi pogled u Dorotheu i to je više puta istaknuo u intervjuima. 'Osjetio sam privlačnost prema njoj čim sam ju vidio', rekao je. Upoznali su se 1980. u srednjoj školi u New Jerseyju, a Dorothea je Jonu pomogla na satu povijesti, odnosno dala mu je da prepiše od nje na testu.

Reuters/Pixsell

Jon i Dorothea su se u tajnosti vjenčali 29. travnja 1989. u Las Vegasu što je izazvalo bijes njegovih obožavateljica. Nisu mogle shvatiti čime ga je Dorothea osvojila i bile su okrutne prema njoj s komentarima na račun izgleda.

Bruce Willis i Demi Moore

Bruce i Demi bili su dugo vremena jedan od najpopularnijih slavnih parova na svijetu, a unatoč rastavi i dalje su dobri prijatelji. Par je imao čak dva vjenčanja koja nikada neće zaboraviti.

BRUCE WILLIS AND DEMI MOORE AT PLANET HOLLYWOOD RESTAURANT, LOS ANGELES, AMERICA - 1995

Ludo su se zaljubili 1987. godine, a samo tri mjeseca otkako su se počeli viđati, pobjegli su u Las Vegas i ondje se vjenčali. Vijest o vjenčanju obišla je svijet, a par mjeseci kasnije organizirali su i raskošnu svadbu na kojoj su bili svi njihovi prijatelji te obitelj. Na ceremoniji im je svirao Little Richard, a među uzvanicima su bila poznata imena iz svijeta showbiza. Ipak, 1998. godine svijetu su obznanili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Zahtjev za razvodom predali su 2000. godine.

Britney Spears: 'Ovo nikada ne bi napravili J.Lo i Willu Smithu'
Britney Spears: 'Ovo nikada ne bi napravili J.Lo i Willu Smithu'

Melanie Griffith i Don Johnson

Glumci Griffith i Johnson dvaput su se vjenčali, ali i razvodili. Prvi put su se vjenčali 1976. u Vegasu, gdje su imali malu ceremoniju, međutim, razveli su se šest mjeseci kasnije. Drugi put su se vjenčali 1989. i u tom su braku dobili kćer Dakotu Johnson, danas poznatu glumicu, no 1995. ponovno su se razveli i nakon razvoda ostali prijatelji i podrška svojoj kćeri.

Lily Allen i David Harbour

Pjevačica i glumac vjenčali su se u Las Vegasu 7. rujna 2020., a obje zvijezde objavile su fotografije sa skromne ceremonije koju je vodio imitator Elvisa Presleyja, a nakon koje je uslijedio ručak s hamburgerima.

Obožavatelji se nikako ne mogu naviknuti na novo prezime J.Lo: Oboje trebaju biti Lopez-Affleck
Obožavatelji se nikako ne mogu naviknuti na novo prezime J.Lo: Oboje trebaju biti Lopez-Affleck

Zvijezde su prvi put viđene zajedno u siječnju 2019., a Allen je prvi put fotografirana kako nosi zaručnički prsten u studenom 2019.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao