To je to što me zanima!

Šetala gola, sad prijeti tužbom, a prevarena cura još je u šoku

Alfonsova kolegica s posla ispričala je da su ona i Merlos u vezi nekoliko tjedana, ali i kako joj je Alfonso rekao da nije u vezi zbog čega joj je ta romansa s njime bila prihvatljiva jer nije znala da rade nešto loše
Vidi originalni članak

Španjolski novinar Alfonso Merlos (41) razgovarao je s kolegom u prijenosu uživo, a iza njega se prošetala gola djevojka. Ispostavilo se da se ne radi o njegovoj djevojci Marti Lopez već kolegici iz redakcije Alexiji Rivas (27). Sada su se našli u središtu preljubničkog skandala i cijeli svijet bruji o njima. Španjolski mediji nazvali su to 'sapunicom karantene'

POGLEDAJTE VIDEO SKANDALA: 

- Ako mislite da moje ponašanje nije bilo u redu i da postoje stvari koje nisam dobro napravio, nemam problem s traženjem oprosta, iako nikom nisam želio nanijeti zlo - rekao je Alfonso.

Njegova djevojka ispričala je kako se osjećala kad je vidjela da iza njenog dečka hoda gola djevojka. Dodala je kako su imali problema u vezi, ali da je u tom trenutku i dalje bila njegova cura. 

- Bila sam ljuta na njega četiri dana. Nije htio da napravim nešto što se tiče moje obitelji. Ja sam to svejedno napravila, a on se naljutio. Svađali smo se - rekla je Marta. S druge strane, djevojka koja se prešetavala, Rivas, obratila se odvjetniku i želi tužiti medije. 

- U posljednjih nekoliko dana vidjela sam kako me tretiraju u raznim medijima i iznose netočne informacije. Objavljene su stvari koje ugrožavaju moju privatnost i moju javnu sliku te mi narušavaju čast i ugled - poručila je Rivas, inače showbusiness novinarka.

Kasnije je ispričala da su ona i Merlos u vezi nekoliko tjedana, ali i kako joj je Alfonso rekao da nije u vezi zbog čega joj je ta romansa s njime bila prihvatljiva jer nije znala da rade nešto loše. Lopez i Merlos u vezi su od 2019. kad su ih fotografi snimili u šetnji ulicama Madrida. Imaju i sina.

- Alfonso je divan muškarac koji bi usrećio svaku ženu. Svježe smo u vezi, ali ako bude vjenčanja svi ste pozvani - ushićeno je tada govorila Lopez.

POGLEDAJTE VIDEO O KOTIGINOJ PODRŠCI ZA VRIJEME KORONE: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • mokošica 007 30.04.2020.

    A tko su ovi??

  • posljednji Mohikanac 30.04.2020.

    A je si našao ženske...ova se kreše po hotelima s kolegom a bogami sudeči po izgedu ne bih se okladio da mu i cura nije bila negdje u hotelu samo što nju nije nitko snimio...

  • makisaKZZ 30.04.2020.

    Budala.Mogao je jos lijepo vrijeme uzivati s obje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare